1. kuroshio's Avatar
    Under Manage Connections -> Mobile Network Options -> BB Menu there's an option for Diagnostic Test. I don't remember seeing this on .103

    Anyone else? Is this new?
    02-24-09 01:11 AM
  2. OHvzwGuy's Avatar
    never saw it before. probably never looked either. Pretty cool though. thanks for pointing it out.
    02-24-09 01:16 AM
  3. ccrx's Avatar
    This test has always been there. Its always been with BB period.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-24-09 01:19 AM
  4. Pholey22's Avatar
    running it now. Have no idea what I'm looking at but cool none the less.
    02-24-09 01:20 AM
  5. gawad619's Avatar
    it wasnt there on 103 or 99 or 75 even none of them actually and i have 103 right now n its not there i havent upgraded yet sooo ya i wonder what it is lol now i have somethin to look foreward to befor ei sleep good lookin!!!
    02-24-09 02:51 AM
  6. known-associate's Avatar
    it wasnt there on 103 or 99 or 75 even none of them actually and i have 103 right now n its not there i havent upgraded yet sooo ya i wonder what it is lol now i have somethin to look foreward to befor ei sleep good lookin!!!
    It's there on my 103 and I had to use it a time or two.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-24-09 04:42 AM
  7. kauaiboy04's Avatar
    Hmm I used it and now my mini opera can't connect to the internet. Brings up an error, although fixed it with a batt pull.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-24-09 04:47 AM
  8. yomonk1's Avatar
    This test has always been there. Its always been with BB period.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Not on mine. Am I missing something?

    **Correction. Found it. Thanks.
    02-24-09 06:00 AM
  9. stevealb's Avatar
    This feature has always been there. My first Storm (of four) had problems and data tech support had me run this diagnostic.
    02-24-09 06:08 AM
  10. grumpyoldman's Avatar
    Its on mine .75, not sure what it does.
    02-24-09 07:47 AM
  11. gwinchester's Avatar
    It was on .103, I used it just to see what it was.
    02-24-09 08:43 AM
  12. kruizin's Avatar
    Thanks for pointing this out, it sounds interesting!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-24-09 11:21 AM
  13. CSSVT's Avatar
    it wasnt there on 103 or 99 or 75 even none of them actually and i have 103 right now n its not there i havent upgraded yet sooo ya i wonder what it is lol now i have somethin to look foreward to befor ei sleep good lookin!!!
    Then how did I run it on .103 or .86 (can't remember which one but I did run it at one point out of curiosity).
    02-24-09 11:23 AM
  14. anon(34771)'s Avatar
    Interesting...never saw it before. Just ran it...guess all is well (im on .75)
    02-24-09 02:23 PM
  15. noaim's Avatar
    im on .75 and its there so anyone who is saying its not there on blah blah its always been there was even there on first os..

    bb has always had this for a long time sorry to burst the bubble..
    02-24-09 11:47 PM
  16. blacktoothberry's Avatar
    my says folder empty when I go to it
    02-25-09 12:40 AM
  17. DoinItWright's Avatar
    Blacktooth..
    Click on where it says **Empty** and then it will bring up a short menu. Select Run, and watch it go.
    02-25-09 12:53 AM
  18. kuppyr's Avatar
    it wasnt there on 103 or 99 or 75 even none of them actually and i have 103 right now n its not there i havent upgraded yet sooo ya i wonder what it is lol now i have somethin to look foreward to befor ei sleep good lookin!!!
    Have it on mine I'm running .103 at the moment
    02-25-09 09:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD