1. cheechoz818's Avatar
    I installed 148 three seperate times already and every time the call volume was unacceptable to me! everything else is just fine but why do i have to blast my volume to hear a voice in my conversations? I use a Jawbone2 religiously and rarely talk with the handset, but is this an improvement or a bug? The voice sounds clear but it's just so much lower then the other OS's.
    05-25-09 10:00 AM
  2. cheechoz818's Avatar
    how can it just be me??
    05-25-09 11:20 AM
  3. arcanexvi's Avatar
    Doesn't seem to be any different for me. Sorry.
    05-25-09 11:26 AM
  4. Icmn761's Avatar
    I can not go from .75 to .148 without it erroring out on my replacement device...
    05-25-09 11:28 AM
  5. Jussumguy88's Avatar
    for me...the speaker phone volume has been lower. but not enough for me ot have an issue with.
    05-25-09 11:31 AM
  6. bregimand's Avatar
    Cheechoz, You're not alone. I noticed this as well with .148 & the .148/5.0.0.93 hybrid I'm running now. Have you found a fix?
    05-25-09 11:59 AM
  7. cheechoz818's Avatar
    Cheechoz, You're not alone. I noticed this as well with .148 & the .148/5.0.0.93 hybrid I'm running now. Have you found a fix?
    thanks i see i'm not alone cuz it's a real bother to me!! i don't know of any fix but i hope a new leak comes out and Verizon doesn't go official with this cuz i wud be pissed
    05-25-09 12:12 PM
  8. Jussumguy88's Avatar
    Cheechoz, You're not alone. I noticed this as well with .148 & the .148/5.0.0.93 hybrid I'm running now. Have you found a fix?

    Don't quote me because I may be wrong, but I think the issue is simple the radio. I think u can just swap the radio to whichever you feel is best and that could fix the issue with volume...like I said dnt quote me though because I could be wrong.
    05-25-09 01:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD