1. Japster's Avatar
    I have had this 9530 since Christmas and the Browser ahas worked until now

    When I click on Browser I get a blank lite screen

    Then I go to my book marks and and try to get the weather etc ,and It first says requesting and then blinks to loading and sits there

    I need a bit of help to try to fix this

    Thanks
    02-03-09 08:59 AM
  2. Japster's Avatar
    I'm also gettint a error 413
    Request Entity Too Large??
    02-03-09 09:14 AM
  3. DPDCrackBerry's Avatar
    Options>Advanced Options>Host Routing Table>BB> Register

    Battery Pull!
    02-03-09 09:30 AM
  4. Japster's Avatar
    Options>Advanced Options>Host Routing Table>BB> Register

    Battery Pull!
    Thanks for helping me...I did like you said and The browser started working again.......But I'm still getting a Error 413 Request Entity Too Large>>>>>>>>>"The page you requested could not be loaded ,please try loading a different page

    What Is this all about^^^^^^^

    Thanks for the help
    02-03-09 09:52 AM
  5. paulmike3's Avatar
    Thanks for helping me...I did like you said and The browser started working again.......But I'm still getting a Error 413 Request Entity Too Large>>>>>>>>>"The page you requested could not be loaded ,please try loading a different page

    What Is this all about^^^^^^^

    Thanks for the help
    What site are you trying to load? That's usually a problem on the server side, not your device.
    02-03-09 09:56 AM
  6. Japster's Avatar
    Its just a weather site

    DPD...Thanks a Ton It,s working better than ever now...I'm even getting my animated weather radar
    Maybe It was never registered??? Ithough they did that when I bought the phone
    02-03-09 10:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD