1. bb dad's Avatar
    my sons storm went completely dead and now when he tries to charge it it does a red led thing for a few seconds and then goes off. a few seconds later the battery icon with the blue lightening bolt will flash for a second and then a few second later the red led comes on again.. it does this repeatedly for about 30 minutes and then finally nothing till the charger is unplugged and the battery is pulled and the process starts all over..i did a search but havent found any solutions that worked..he doesnt have the bb to pc cable only a wall charger.... we have tried the pull battery and plug charger in then insert bateery and the first time it did try to boot up, but nothing since then
    06-06-10 02:05 PM
  2. loriann82's Avatar
    same thing happened to me...I let it charge for a day and nothing changed..unplugged it and let it sit and the next day it was working but now my battery dies so fast. I think it might just be the battery but I havent bought a new one yet to be able to confirm it!
    06-06-10 03:42 PM
  3. bb dad's Avatar
    well right after i posted this i did the battery pull and plugged in charger while battery was out then put the battery back in and went outside for awhile and came back and it was booted up ..then it rebooted and started to boot again and went from a black screen with a white clock to a white screen with a black clock and has been there for a while now
    06-06-10 03:52 PM
  4. gregs87's Avatar
    I have suggested this to several people and some have had luck others not so much. Remember you may have to hold the esc key for what seems like a long time. Cant hurt to try. View Document
    06-07-10 08:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD