1. kindleb's Avatar
    I searched and haven't found anything on this yet. I'll change my text input to auto correction...and it will stay that way for a little bit...but then go right back to word completion. When I go to change it back...auto correction is still selected, but not working. I have to change it to word completion, then back to auto correction for it to only work for about 10 messages. I have 607...this a known issue and is there a fix?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-06-10 09:25 PM
  2. Kamika007z's Avatar
    I've been saying the same thing.

    This has been an issue since leaked OS 5.0.0.451.

    The last OS that didn't have this issue was 5.0.0.428.

    Does anyone know what CODs control this? Perhaps we can replace those with .428's?

    I like 5.0.0.607 regarding everything else, but this needs to get fixed... Hopefully another leak will address this issue. I hope RIM knows about this issue.
    Last edited by Kamika007z; 04-07-10 at 01:12 PM.
    04-07-10 01:09 PM
  3. marlin29311's Avatar
    .517 did this to me...haven't seen it yet for .607.

    It only happened in portrait for me though...don't know if it affects landscape typing.
    04-07-10 01:42 PM
  4. aguiar0016's Avatar
    everytime i reboot i get that issue. it seems to go away by itself after about 10 mins or so.
    04-07-10 01:46 PM
  5. speedyV's Avatar
    For me it is everytime I make a phone call and end it or even if I hit the green call button by accident and go eight back. I haven't upgraded yet to .607. I use. Bbm groups to much to switch yet until there is a knows fix

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-07-10 02:19 PM
  6. Kamika007z's Avatar
    Yep, looks like you're all hitting the nail on the head... there's something definitely wrong here.

    I hope it can be addressed with a COD file change, or even better, a working firmware leak.

    Anyone know regarding the COD file changes that would need to be replaced? TIA
    04-07-10 02:23 PM
  7. Kamika007z's Avatar
    Anyone know? I would really appreciate it.

    Thank you in advance!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-07-10 05:31 PM
  8. bgpasha's Avatar
    *** bump***

    seems like a lot of people with the same issue and no solution.
    Any ideas?
    04-08-10 10:04 PM
  9. Kamika007z's Avatar
    Yeah, any hybrid creators out there, this would be really helpful. I doubt this small function is SFI controlled...

    Thanks!
    04-08-10 11:15 PM
  10. Kamika007z's Avatar
    I just tried putting 607's sfi file in 428's and that just made it crash upon bootup...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-10-10 02:39 PM
  11. Kamika007z's Avatar
    bump.

    Also, the odd thing is that when I change it to Auto Correction > Show Text Input Options, at times, instead of showing "Spell Check" as the only thing to untick, it gives the Word Completion's options.
    Last edited by Kamika007z; 04-11-10 at 02:34 AM.
    04-11-10 02:31 AM
  12. 0143122049's Avatar
    Has anyone been able to find a fix to this? it's driving me crazy. I even installed the cn .797 leak version and it has the same bug....
    08-12-10 03:34 PM
  13. Kamika007z's Avatar
    Sadly no. I did notice that when you go to language options and you move it to landscape, it won't switch.

    I think the bug is derived from the phone app, which is what triggers it and the language options page attributes to the issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-12-10 06:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD