1. mjmartinez5's Avatar
    Help as of earlier today my browser stopped working and i dont know whats wrong with it. Can any one help me please?
    06-01-09 06:27 PM
  2. BlackBerryBob's Avatar
    Did you do a battery pull? If not, pull out the battery while the BB is on and put it back in after 30 seconds.

    If that doesn't work, register your unit through the host routing table under settings.
    06-01-09 06:29 PM
  3. johnprimo78's Avatar
    I dont own a storm, but the fundementals of every BB is about the same, try to provison your phone again, if that does not work contact your carrier
    06-01-09 06:30 PM
  4. eth555's Avatar
    All carriers having problems...multiple threads on BIS issues. My internet and E-mail down too.
    06-01-09 06:31 PM
  5. johnprimo78's Avatar
    so then its a BIS issue, which is even out of the carriers hands........
    06-01-09 06:32 PM
  6. eth555's Avatar
    06-01-09 06:33 PM
  7. johnprimo78's Avatar
    with sprint I am not haveing an issue, but if several people are complaining about the same issue on different carriers its more then likely a sprint prob then anything
    06-01-09 06:34 PM
  8. techguru02's Avatar
    good to know...makes sense why the browser is going slow...
    06-01-09 06:36 PM
  9. eth555's Avatar
    06-01-09 06:37 PM
  10. BlackBerryBob's Avatar
    And the BIS is carrier bound...
    06-01-09 06:38 PM
  11. mjmartinez5's Avatar
    thank you all very much its working again for all of you having this prob
    06-01-09 06:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD