1. Sensesfail99's Avatar
    So the last 3 days my storm has had major trouble sending mms. it seems like 1 of 5 mms will work.... the browser wont load any pages... and if it does it takes for ever!!!!! im getting so mad! The phone also keeps resetting.... i called verizon and they said i need to wipe the phone and see what happens... i just wiped it and i doubt its going to work.... i mean its been resetting since day one... it just does it more often when i text more.
    03-09-09 12:02 AM
  2. DSGB's Avatar
    Don't just settle for Verizon telling you to wipe the phone. This is a new phone therfore everything should be working correctly. Demand they hand you another brand new device!
    03-09-09 12:12 AM
  3. gtstang462002's Avatar
    Don't just settle for Verizon telling you to wipe the phone. This is a new phone therfore everything should be working correctly. Demand they hand you another brand new device!
    It probably has nothing to do with the phone.
    It sounds like you are having connection issues or a lack of memory issue.
    Do you have a D, 1xev, 1Xev, or a 1XEV next to your signal meter?
    If you have a 1XEV I would lean towards a memory problem.
    To check free file memory go to options>status>free file that number should be above 12000000
    Have you tried a battery pull?
    Go to options>advanced options>Host routing table>menu>register now.
    You might need to log into your BIS and resend your service books as well.
    Last edited by gtstang462002; 03-09-09 at 12:24 AM.
    03-09-09 12:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD