1. bg0508's Avatar
    I use Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, & AIM .....all worked great on before using OS .85 but I cannot log into any of them since OS upgrade to .86.

    Settings all seem to be correct.

    Anybody else having this problem? An fix?

    I searched but couldn't find anything on this, if this already exists can someone point me in the right direction. Thanks.

    ****UPDATE

    FIXED ITSELF

    I was having trouble getting into VZ Naz also, kept getting no connection available, then after 3rd attempt got the App Error 523 white screen.....battery pull, now everything is working fine...VZ Nav, Instant Messengers, etc.
    Last edited by bg0508; 01-14-09 at 01:50 PM.
    01-14-09 01:08 PM
  2. pitahui's Avatar
    I have been having trouble logging into Windows Live lately.
    I don’t think it is .86 though as a co-worker has the same issue with Windows Live on his Curve.
    Last week logging in seemed OK, this week not so good.
    01-14-09 01:11 PM
  3. Hypoxic's Avatar
    I'm able to log into AIM but my buddy list is empty

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-14-09 01:15 PM
  4. bg0508's Avatar
    But its odd I can't log into any of them & only since upgrading.
    01-14-09 01:16 PM
  5. bigman2's Avatar
    I know MSN was reportedly doing things to block third party clients again. I don't know if the RIM made one is officially sanctioned by Microsoft or not, but that could have something to do with MSN not working. AOL has been known to do this sort of thing in the past as well, though I haven't heard of any recent efforts on this front. I believe Yahoo's IM network is now run by Microsoft, so if MSN is having problems Y! might as well.
    01-14-09 01:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD