05-20-09 03:50 PM
31 12
tools
  1. amavit's Avatar
    I would say so. Make sure you delete it using the add/remove program feature and then try to reinstall it. That would be my best guess.
    05-20-09 10:55 AM
  2. livetodrag's Avatar
    ok somethings def not right tell me if ive done something wrong here goes i downloaded and installed .148 and after it gets finished i click on desktop manager and it checks for updates nothing is found if i try to use app loader all that shows up are my 3rd party apps nothing else ive now uninstalled the previous os i was running(.132) and .148 i reinstalled .148 and still getting the same result anyone know what im doin wrong???
    05-20-09 10:59 AM
  3. ianlovell's Avatar
    I would say so. Make sure you delete it using the add/remove program feature and then try to reinstall it. That would be my best guess.

    theres another thing thats wrong, there is one under add/remove programs that when i try to uninstall it, it gives me a blue screen...yeah dude this **** is driving me crazy
    05-20-09 11:00 AM
  4. HoytHunter's Avatar
    I saw on another thread earlier today that QuickLaunch is coming out with a new version 2.0 in about a week. beta tested on 148 and works fine supposedly, gonna wait for update from QL themselves
    05-20-09 12:10 PM
  5. CheetahAce's Avatar
    Hi. QuickLaunch 2.0 fixes the 141 and 148 flicker issue. It will be out
    in a couple of days. Sorry and thanks for your patience.
    05-20-09 01:56 PM
  6. ianlovell's Avatar
    Hi. QuickLaunch 2.0 fixes the 141 and 148 flicker issue. It will be out
    in a couple of days. Sorry and thanks for your patience.
    Awesome cheetah thanks. One question though will it be a free upgrade for those of us who hqve ql already? I just got it like 2 3 weeks ago

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-20-09 03:50 PM
31 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD