1. mjfhokie's Avatar
    I backed up my data before upgrading. I had a few hiccups while upgrading, but I have .148 but now all my applications (of which some I bought) are gone...HELP!
    05-31-09 03:24 PM
  2. Rockee's Avatar
    Did you backup your 3rd party apps? Have a look here: http://forums.crackberry.com/f132/n0...source-213706/

    You can always redownload your apps and it would probably be BEST to run without any 3rd party apps for a couple of days. Then you will know which ones have issues, if any.
    05-31-09 03:26 PM
  3. Ronindan's Avatar
    Did you backup your 3rd party apps? Have a look here: http://forums.crackberry.com/f132/n0...source-213706/

    You can always redownload your apps and it would probably be BEST to run without any 3rd party apps for a couple of days. Then you will know which ones have issues, if any.
    True, true

    Just go back to you vendor for you third party apps so that you can send them to you. It also a good idea to load one app at a time to see if or any of your apps cause any memory leaks or eat your battery lunch & dinner.

    Next time you upgrade fallow the stick below.

    http://forums.crackberry.com/f132/n0...source-213706/
    05-31-09 03:30 PM
  4. mjfhokie's Avatar
    Wow...I feel so stupid...oh well. Thanks for the help.
    05-31-09 03:39 PM
  5. Ronindan's Avatar
    Wow...I feel so stupid...oh well. Thanks for the help.
    Don't be a lot people do it. Just learn from it. At least you did not brick your phone.
    05-31-09 03:40 PM
  6. jep0617's Avatar
    I did the same thing, but I am also missing my Browser. How do I get that back?
    05-31-09 03:48 PM
  7. Accidental Post's Avatar
    See sig.....
    05-31-09 03:51 PM
  8. ltrtiger's Avatar
    I did the same thing, but I am also missing my Browser. How do I get that back?
    Did you read the thread that Ronindan linked above?
    05-31-09 03:52 PM
  9. jep0617's Avatar
    got it thanks
    05-31-09 04:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD