1. runner66's Avatar
    this is driving me nuts i cant get my alearts to work when i hit the try it button i have it hit it like 3 times fast then it works sometimes i did a upgrade to .148 and a wipe and went back to .75 and it works fine went back to .148 and it dont work could it be the phone itself
    06-01-09 03:51 PM
  2. Transfigured's Avatar
    Suggest u do battery pull (w/device ON) + let new OS settle in.

    Doubt it's hardware.
    06-01-09 04:09 PM
  3. runner66's Avatar
    tryed that you thing is the phone itself
    06-01-09 04:14 PM
  4. Transfigured's Avatar
    No i don't. Give .148 a few days 2 fully function.
    06-01-09 04:18 PM
  5. runner66's Avatar
    did you have anything wrong with your phone after the update if you did what did you have wrong
    06-01-09 04:26 PM
  6. pstinger's Avatar
    tinker with your Screen/Keyboard settings; later OS builds tweaked the internal settings so that, for example, a 'Fast' Key Rate is faster than it was.
    06-01-09 05:02 PM
  7. stuckhere4ever's Avatar
    this is driving me nuts i cant get my alearts to work when i hit the try it button i have it hit it like 3 times fast then it works sometimes i did a upgrade to .148 and a wipe and went back to .75 and it works fine went back to .148 and it dont work could it be the phone itself
    Go to Options --> Screen/Keyboard and play around a little bit with the Tap Interval and the Hover Period. If you notice it getting better / worse then you know you are headed in the right direction.

    Did the battery pull do you any good? Its unlikely its hardware related (ie your phone) if it was then it would be happening on all OSes, and not just some.
    06-01-09 05:10 PM
  8. runner66's Avatar
    ty guys it know works you guys are the best how is it that you guys can fix it but verizon had no idea so they are sending me a new phone.you dont even want to know what number phone i am on
    06-01-09 06:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD