1. Maximaniac#CB's Avatar
    I just finished updating my phone and now i'm missing my email icons. I went into the options in messages and selected 'separated'...nothing. I resent the services through host routing table...nothing. I also went into email setup and entered my password in for both of my email accounts...still nothing. I just did a battery pull and still no icons. Any other suggestions??
    05-31-09 04:34 PM
  2. howarmat's Avatar
    resend service books

    the "How to" link is in my sig
    Last edited by howarmat; 05-31-09 at 04:50 PM.
    05-31-09 04:35 PM
  3. Maximaniac#CB's Avatar
    unless there's another way to send them or I'm just doing it wrong, I already did that. I went options > advanced options > host routing table > bb menu > register now.

    is that how to do it, or is there something else?
    05-31-09 04:39 PM
  4. FineWolf's Avatar
    Login on your carrier's BIS website. There you will have the option to resend your service books.
    05-31-09 04:40 PM
  5. txaggie84's Avatar
    Login on your carrier's BIS website. There you will have the option to resend your service books.
    This is what I had to do and It worked. for some reason it wasnt working for me on my phone. Using gmail btw...
    05-31-09 04:42 PM
  6. DeaconBlue's Avatar
    Login on your carrier's BIS website. There you will have the option to resend your service books.
    Or (if you've never done the BIS web site before) go into your Setup folder and run e-mail settings. Press menu button and select Service Books. Then click "Send Service Books".
    05-31-09 04:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD