02-23-09 02:08 PM
338 ... 121314
tools
  1. cterzian's Avatar
    For all of you having battery problems, it seems some 3rd party apps are causing problems. Try deleting any that access the internet, I.e. Opera mini, etc (eBuddy in my case). After a reboot things work great.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-13-09 10:12 PM
  2. dothadamthang's Avatar
    Was also told about a smal trick. If you take a ripped business card and place it between the battery and the phone, it makes the keys more sensitive ... some interesting info.
    Hmmmmmmmm lol
    02-13-09 10:51 PM
  3. medic979's Avatar
    For all of you having battery problems, it seems some 3rd party apps are causing problems. Try deleting any that access the internet, I.e. Opera mini, etc (eBuddy in my case). After a reboot things work great.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I tried .103 for about 36hrs. No..... yes NO 3rd party apps running. .103 sucked the life right out of the battery. Went back to .99 this morning, so far so good. With that said, .99 is not a keeper in my book, however it's good enough to not want to make me throw the phone across the room. IMHO
    02-13-09 10:54 PM
  4. medic979's Avatar
    Hmmmmmmmm lol
    I'll second that
    02-13-09 10:56 PM
  5. m3grady2's Avatar
    yea my battery life is dreadful in .103. but it might have to do with the apps that im using. just viigo and slacker
    02-14-09 12:29 AM
  6. CrucialTaunt's Avatar
    I'd try battery pull....maybe resend service books(not sure if that'll help with the contacts though) or maybe make sure show all is checked...might be hidden for some reason.
    jfriz... that worked. I checked show all and for some reason Contacts was hidden. Can't believe I didn't think of that. Thanks for the help.
    02-14-09 11:36 AM
  7. BBMaster's Avatar
    I just went back to .75. I honestly think it is better than all of the unofficial leaks. I kept having a crap load of problems and had to do multiple battery pulls every day. .75 runs the best for me.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-14-09 11:58 AM
  8. SlimJimTight's Avatar
    can anyone post a link for .103? megaupload took it off.
    02-21-09 12:44 PM
  9. bg0508's Avatar
    can anyone post a link for .103? megaupload took it off.
    Fellow Crackberry has a website with leaked OS's...goto

    BrettWyman.com

    just click on the link on that page "Blackberry OS"
    02-21-09 01:22 PM
  10. debias's Avatar
    Ok i officially as of today can no longer recieve MMS! WTF!
    02-21-09 04:36 PM
  11. romajr86's Avatar
    Ok so I updated to .103 and my email inbox icon is not anywhere to be found. I just have the SMS&MMS inbox and the generic "messages" folder.
    i re-chose the option to have sms and email inboxes separate, but still no icon.

    It also got rid of all my contacts after upgrading.

    Can anyone help?
    Last edited by romajr86; 02-21-09 at 09:06 PM.
    02-21-09 08:48 PM
  12. romajr86's Avatar
    Ok so i used DM to restore info/settings such as my contacts, calendar list (that also was wiped in the upgrade), messages etc...
    AND
    It brought my email icon back!

    Thanks for nothing cb members!

    Just kidding! I would have broke my storm out of frustration a looooong time ago if it werent for this site!
    02-21-09 09:14 PM
  13. mattymillz's Avatar
    i just got my storm. ima upgrade today to .103 then hybrid to .109 whenever i figure it out haha
    02-23-09 02:08 PM
338 ... 121314
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD