1. ralphito's Avatar
    I just loaded .685, and used the camera once with no problem; but after i tried taking a second picture, it just freezes. The flash comes on, an image appears in the screen, but it doesn't finish the process. Have done several battery pulls with no effect. Any suggestions, anybody?
    Last edited by ralphito; 07-01-10 at 03:44 PM.
    07-01-10 03:41 PM
  2. JasonM.'s Avatar
    Yes, install an OS that doesn't suck nut.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-01-10 03:56 PM
  3. The_Engine's Avatar
    Yes, install an OS that doesn't suck nut.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    ROFL. Classic. Just wait until he gets the call mute bug.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-01-10 04:14 PM
  4. JasonM.'s Avatar
    ROFL. Classic. Just wait until he gets the call mute bug.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Yeah I thought "Hey I can deal with no camera, this OS is pretty snappy" then I answered the phone... "Hello, hello? Hello? HELLO?" That's when I realized I had been RIMmed...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-01-10 04:22 PM
  5. MXRCR31's Avatar
    Haha you got a RIM job

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-01-10 05:03 PM
  6. dan266's Avatar
    Absolutly the worst OS ever released. Chinese toys coverd with lead paint! Chinese drywall that causes cancer! What were we thinking? What else should we have expected? I would have been happy with a Rim Job. All we really got was a Curb Job....!!
    07-02-10 07:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD