1. Exodus885's Avatar
    Hey, is anyone else having a problem with sending texts? For some reason none of my texts are sending, its just stuck on pending. Any help would be appreciated, thanks.

    Info:
    Storm 9530
    OS version .103
    02-14-09 11:29 AM
  2. Glasgow Smile's Avatar
    I had this problem when I was running .86, I couldn't figure out what was going on for the life of me.

    It was like 11pm, so I just said F'it and went to sleep, next morning I woke up and all my msgs were sent.

    Haven't had the problem ever since. Strange indeed.
    Last edited by Glasgow Smile; 02-14-09 at 11:34 AM.
    02-14-09 11:32 AM
  3. Exodus885's Avatar
    I did a battery pull but nothing. This has only happened to me on .103, very frustrating.
    02-14-09 11:35 AM
  4. Glasgow Smile's Avatar
    I agree, it is very frustrating.

    Sorry I could not be of more help. I'm sure someone will be along soon though.
    02-14-09 11:36 AM
  5. Exodus885's Avatar
    It's no problem, thanks for your input, appreciate it.
    02-14-09 11:37 AM
  6. arcanexvi's Avatar
    Try running the internal diagnostic and resending your service books yet?
    02-14-09 11:40 AM
  7. Exodus885's Avatar
    Try running the internal diagnostic and resending your service books yet?
    How do I do that?
    02-14-09 11:44 AM
  8. JRSCCivic98's Avatar
    Check your SMS settings in Options. Make sure service center is set to your full 10 digit number of that cell phone. By default it's not and has caused me issues in the past. My 8830 was set like this and so I changed the Storm to match a while back and no more intermitant issues.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-14-09 11:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD