1. wchsxc's Avatar
    I need help!

    .895 refuses to load on my S2 9550. I've downloaded the installer from multiple places and they all have failed. The installer works correctly and all of the files make it to the correct folders. However, when using App Loader my phone ALWAYS gets stuck in loop-boot and never reconnects. At first I figured it was my computer. I uninstalled .895 and reinstalled .713 to my computer. .713 installs to my phone as it should. Also, I have deleted the Vendor file each time. What am I doing wrong folks? Anyone else with a similar problem/solution?
    10-12-10 01:07 PM
  2. chuckh0308's Avatar
    I honestly don't know why it would do that, but 713 installs fine, but I do have a simple solution for you.

    DON'T EVEN BOTHER! Seriously! 895 is the worst OS for the Storm series to come out of Waterloo in about a year and a half. If you do get it to install you will want to throw your phone at walls, out the car window, whatever and like most people you will probably end up downgrading again anyway. I'm giging it about a week to see if anything else drops, but if not I'm going back...possibly all the way back to 607. Not being able to play my OpenGL games, not being able to use VZ Navigator, poor call quality, popping speaker, and video playback problems are just too much for this guy to handle! And to top it off, the over 160 character SMS feature (which I was excited about at first) doesn't actually work.

    It's bad, VERY bad...
    10-12-10 04:29 PM
  3. pcgizmo#IM's Avatar
    Worse than 607?? It must really be a steaming pile if it's worse than 607!!
    10-12-10 05:07 PM
  4. blueis300's Avatar
    Yeah if you search .895 sucks balls. Robotic voice ,constant reboots. More problems than its worth. Maybe I should start the 5th thread about how bad the .895 sucks....
    10-12-10 05:59 PM
  5. hydroz_23's Avatar
    10-12-10 06:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD