1. eville's Avatar
    I had to get a new phone this weekend , new phone came with 328 installed and all my info was gone from old phone , plugged into desktop to restore and put 419 in and everything worked fine . but as I'm checking my phone it downloaded 5.0.0.580 , how did this happen? I'm I the lucky one ? go ahead fire away
    04-19-10 11:10 PM
  2. cbombaz's Avatar
    I had to get a new phone this weekend , new phone came with 328 installed and all my info was gone from old phone , plugged into desktop to restore and put 419 in and everything worked fine . but as I'm checking my phone it downloaded 5.0.0.580 , how did this happen? I'm I the lucky one ? go ahead fire away
    It sounds to good to be true, usual what happens is the platform number gets confused with the build number. But 5.0.0.580 seems very high for a platform number.
    Throw up some screen shots , it might help people diagnose the situation.

    Mike
    04-19-10 11:36 PM
  3. blaisedinsd's Avatar
    You had a hybrid installed on your computer.

    Isn't your platform still .179 in your about screen?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-19-10 11:56 PM
  4. snork's Avatar
    thats for the storm2. not gonna work.
    04-20-10 12:34 PM
  5. Jalh's Avatar
    i recommend you to install latest lyrical hybrid.
    04-20-10 04:14 PM
  6. thebr0ken's Avatar
    i recommend you to install latest lyrical hybrid.
    he already did. the last public release shows 580 in about screen
    04-21-10 06:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD