1. Mark PPG's Avatar
    I know the other thread is going to hit 1000 posts in no time. Can someone please post data findings for unlocked users on EDGE.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-20-09 08:33 AM
  2. gbrendel's Avatar
    I'm also curious about this. Anyone give it a try on T-Mobile yet?
    05-20-09 10:52 AM
  3. rericson's Avatar
    As am I. I was also trying to figure out if we could use the radio file from the 9500 instead of the one from the 9530 as we really don't care about the CDMA portion.

    Any ideas?
    05-20-09 10:57 AM
  4. gbrendel's Avatar
    Just put .148 on... Holding EDGE ok so far. Running enterprise activation. Will test for the day. It usually starts to "crap out" pretty quickly, I will update with my results.
    05-20-09 11:49 AM
  5. gbrendel's Avatar
    Welp, that was fast. Extremely shaky EDGE while walking around the office....
    05-20-09 12:01 PM
  6. rericson's Avatar
    The only version that I have that holds EDGE is .75........that really stinks!!
    05-20-09 01:09 PM
  7. green_crack's Avatar
    Why don't you just try swap-a-radio and see if it works? This is crackberry we are all pioneers with the Storm OS
    05-20-09 01:16 PM
  8. gbrendel's Avatar
    Same bad edge t-mobile issues with .148... see this thread for some other details: hxxp://forums.crackberry.com/showthread.php?p=2604018&posted=1#post2604018
    05-20-09 01:35 PM
  9. green_crack's Avatar
    05-20-09 01:36 PM
  10. perm269's Avatar
    According to this thread, it looks like the radio swap is what we all need....I will try tonight, but I have been running 0.90 radio with ALL the previous betas and find it to be the only stable solution.

    I need one more post before I can link...hold up it will follow in next message.
    05-20-09 02:42 PM
  11. perm269's Avatar
    According to this thread, it looks like the radio swap is what we all need....I will try tonight, but I have been running 0.90 radio with ALL the previous betas and find it to be the only stable solution.

    I need one more post before I can link...hold up it will follow in next message.
    Ta-DOW

    http://forums.crackberry.com/f132/os...woohoo-231783/
    05-20-09 02:43 PM
  12. rericson's Avatar
    .148 with .90 radio didn't work at all for me. Kept getting "media card inserted" message after bootup, then I tap the screen and get a VSOD.

    Back to .75
    05-20-09 04:48 PM
  13. BiggyMcWang's Avatar
    I got leaked .148 with "edge" (don't have a ATT sim card with data plan). Took it from my co-worker to confirm that calls, txt working. Did not get to try MMS yet.
    05-20-09 06:24 PM
  14. starwatcher's Avatar
    Rogers user here. I am on .132 and I can keep a constant EDGE connection as long as I ONLY use BIS to communicate over the internet. To do this I only use applications that can use BIS and I also disabled my APN - TCP connection in Options - Advanced TCP/IP.

    I can use:
    All Blackberry Apps such as:
    Blackberry Browser
    Text Messaging
    PIN to PIN
    Email
    Blackberry App World
    Blackberry Maps
    Blackberry Messenger
    BOLT
    Facebook
    GoogleMaps
    podtrapper
    Poynt
    RDM+
    Shazam
    Viigo
    Vlingo
    WeatherEyeTouch
    Crackberry App Store

    The only app that I tried so far that does not work are streaming radio apps. Can't remember which one, but it did not support BIS.

    Just wondering if anyone else who is able to use .132 this way has tried .148 successfully on a GSM/EDGE network.
    05-20-09 07:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD