1. zomies72's Avatar
    is it just easier to do a complete wipe and just install .113. will that even work without any problems?
    03-30-09 08:52 PM
  2. bmtenney's Avatar
    yes went all the way through the install do i have to completle install dm after the change in auto update? i try to and it says the feature you are trying to use is on a network resource that is unavail?
    You need to have the cdrom for DM in the drive for the auto update to turn off
    03-30-09 08:53 PM
  3. zomies72's Avatar
    that may explain that side of things. ok put cd in & WAS ABLE TO CHANGE THAT. WILL TRY PROCESS AGIAN
    03-30-09 09:02 PM
  4. zomies72's Avatar
    Ok Did All That And Still Get The Same Message
    03-30-09 09:05 PM
  5. hastings's Avatar
    *cough*

    AppLoader

    *cough*
    03-30-09 09:05 PM
  6. zomies72's Avatar
    Hastings - Tried Apploader And It Just Sat There And Locked Up Don't Know What Is Going On Here. Will Try That Again Though
    03-30-09 09:07 PM
  7. zomies72's Avatar
    Just Sits On The Screen : Connecting To Device (arm)
    03-30-09 09:10 PM
  8. hastings's Avatar
    Make sure you battery pull your Storm and restart your computer before you use the AppLoader.

    Ignore step 2, it'll probably auto backup.

    Ignore any references to .103. =P

    1) Connect your Storm to your PC via the USB cable.
    2) Back up your current device settings in the Desktop Manager, I created instructions for this process below. It’s the same process for either backing up or restoring your settings so I just combined the instructions.
    3) Navigate to Programs Files -> Common Files -> Research In Motion -> AppLoader directory
    4) Click on “Loader.exe”
    5) “Next” your way through the dialogues, it will ask you what connection the Storm is connected to, by default it should have USB selected if the Storm is already plugged in. (USB-PIN: *Insert your Pin Number*) Click Next.
    6) It’ll begin connecting to your device, you’ll probably see your Storm screen light up white and it may take a few minutes to “Read Application Configuration”, etc.
    7) Once that’s done, you’ll see a big list of Applications that you currently have installed. You could probably click “Next” and it would work, but let’s verify that the updated version .103 installed correctly.
    8) Highlight “BlackBerry 4.7 System Software” (it’s probably already highlighted) and click the “Details” button on the bottom right of the window.
    9) You’ll see a new window appear with two tabs, select “Modules” and you’ll see a big list appear with “Installed Version” and “Available Version”. Simply ensure that “Available Version” says “4.7.0.103”, not all of them may say it, but most probably will. This simply means that it’s going to upgrade to .103, which is what you want. Press “OK”.
    10) You’re back to the same window as before now, click “Next”.
    11) It will begin the installation. Do not unplug your device while it’s doing this. Even if it seems like it’s taking WAY too long, and the loading bar hasn’t moved for quite some time you must wait it out.
    03-30-09 09:10 PM
  9. hastings's Avatar
    I find it can't connect to my device if I've spent too much time messing with DM.

    Reboot both your Storm and your computer, then try again.
    03-30-09 09:11 PM
  10. zomies72's Avatar
    Alright I'll Try This Now. Be Back
    03-30-09 09:14 PM
  11. hastings's Avatar
    If it doesn't work Bryan will take you out for dinner and a movie. =P
    03-30-09 09:15 PM
  12. zomies72's Avatar
    lol ok got apps to come up that way but do not see 4.7 system software
    03-30-09 09:23 PM
  13. hastings's Avatar
    Just check any of the modules in that list, if you're trying to install .113 it'll probably say it's being replaced with .113.
    03-30-09 09:24 PM
  14. bmtenney's Avatar
    If it doesn't work Bryan will take you out for dinner and a movie. =P
    Hey wait a second here lol

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-09 09:25 PM
  15. zomies72's Avatar
    don't worry bm, i'm a cheap date
    03-30-09 09:30 PM
  16. bmtenney's Avatar
    don't worry bm, i'm a cheap date
    Oh well that is ok then

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-09 09:31 PM
  17. doidaporti's Avatar
    Wow...what did I miss? LMAO

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-09 09:32 PM
  18. NailLady_1's Avatar
    Wow...what did I miss? LMAO

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    ROFL Was thinking that myself!!!
    03-30-09 09:35 PM
  19. zomies72's Avatar
    nope - sorry still 4.7.0.75
    bm, looks like andrew is buying : )
    03-30-09 09:36 PM
  20. hastings's Avatar
    You have installed the update, right?

    As in, you downloaded it, clicked on the .exe and it went through the install process?

    Jump into your Add/Remove Programs and see if the new OS is there, should be under BlackBerry on the program list.
    03-30-09 09:37 PM
  21. zomies72's Avatar
    yep installed. it is in add/remove
    bb device software v4.7.0 for bb 9530 smartphone
    03-30-09 09:40 PM
  22. hastings's Avatar
    yep installed. it is in add/remove
    bb device software v4.7.0 for bb 9530 smartphone
    There's a way to get more details than that, make sure it says .113.

    If it does, I have no idea why it won't work. =P
    03-30-09 09:42 PM
  23. hastings's Avatar
    Wow...what did I miss? LMAO

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Just "man" stuff...

    =P
    03-30-09 09:42 PM
  24. doidaporti's Avatar
    Just "man" stuff...

    =P
    mmmhmmm

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-09 09:44 PM
  25. zomies72's Avatar
    yes it is .113. i think i will play with this tomorrow. thanks for the input. i will let you know after some digging. the eyes are shuttin so time to give up for now.
    night all
    03-30-09 09:45 PM
10,775 ... 370371372373374 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD