1. thidisbogus's Avatar
    I have utilized blackberry link several times with my windows 7 pro. Now suddenly in spite of windows restarts, my computer nor link is recognizing the Q10.

    Anyone seen this before? Any ideas?

    Posted via CB10
    10-25-13 11:45 PM
  2. thidisbogus's Avatar
    I have uninstalled and reinstalled link on both my laptop and desktop, both running win7 pro. I have tried two different usb cables. All I get when plugging into the desktop is "use the charger that came with your device" on the phone itself and nothing on the computer. When I plug it into the laptop I get the "usb device not recognized".

    Surely my Q10 has not crapped out with a faulty usb plug after only a couple of months!??

    If it has crapped out, how on earth do I get my files off to back them up?

    Posted via CB10
    10-26-13 01:09 AM
  3. thidisbogus's Avatar
    Is anyone going to reply at all?

    Posted via CB10
    10-26-13 10:34 AM
  4. lobbyintx's Avatar
    happening to me too. I wanted to do a device switch and it keeps giving me an error message before step 4.
    10-26-13 04:04 PM
  5. young guy's Avatar
    Try rebooting the Q10.

    Posted via CB10
    10-26-13 11:41 PM

Similar Threads

  1. camera not working after updating to 10.2 os
    By kakanessa in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-13, 12:11 AM
  2. Query about if BB is unlocked and about updates
    By popengchan in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-13, 11:43 PM
  3. Sent emails still not showing in sent folder
    By tonic27 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 10-25-13, 11:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD