1. superbowl_deluxe's Avatar
    Hi,

    changed from Z10 to Q10 recently - and have a massive problem with textmessages in hub.

    They will appear in "complete" hub (all elements enabled), but when i select text messages only, they won't appear.

    Even worse, when i start the text message app, not a single message will be displayed.

    Any idea?

    Best regards,

    Stefan

    Posted via CB10
    05-02-14 03:54 PM
  2. anon721037's Avatar
    Try a hard reset ,
    05-02-14 06:19 PM
  3. AnthonyWhoso's Avatar
    That's happened to me before with my Z10 and Q10 unfortunately only way I was able to fix it was a complete factory reset..not sure why it happens.


    Posted via CB10
    05-02-14 06:39 PM
  4. superbowl_deluxe's Avatar
    Hi

    thanks for the replies, but a factory reset was not successful. The only thing, which was working, was the installation of one of the lastest leaks. This is working - so far.

    - Stefan
    anon721037 likes this.
    05-04-14 01:40 PM

Similar Threads

  1. Sim Not Detected After (Security Swipe (Fix))?
    By Bampz1017 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 10
    Last Post: 05-19-15, 07:48 AM
  2. ClipMan: Do you want HUB integration?
    By QtHelex in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 19
    Last Post: 07-21-14, 05:14 PM
  3. What the Blackberry should have done. When iOS & Android came along. ( NOT A RANT!)
    By chats90 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 21
    Last Post: 05-03-14, 09:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD