03-09-15 07:36 PM
52 123
tools
  1. kbz1960's Avatar
    All I can say is my 30 was doing the same thing at home, I'm not worried about around the world, I changes my channel to 11 and it stopped. Take for what it's worth. May or may not work for you at home.
    02-24-15 02:49 PM
  2. Warios's Avatar
    Only thing now is just wait for some update with fix, i dont have time right now to "play" with Q10 now is on 3g .
    02-24-15 03:07 PM
  3. Lakeydakid's Avatar
    What's this channel change you speak of mate? I may try that if you wouldn't mind explaining it too me, if that doesn't work ill just go back to 10.2 if I figure that out. What a lovely new look this 10.3 has. Shame it's full of buggs.
    02-24-15 03:41 PM
  4. theGUNNER's Avatar
    so simple for BB developers get back wifi tuner driver from 10.2 and problem solved
    02-24-15 03:49 PM
  5. darkhorse321's Avatar
    So far my wifi is fine, but I have unlimited data with my plan so don't use my home wifi. I do hope everyone can fix that issue as I know many use their wifi.

    I don't think this update was tested too well. Lots of bugs. But the android apps now work very well and I finally found a decent calendar app!

    Posted via CB10
    02-24-15 03:55 PM
  6. Warios's Avatar
    What's this channel change you speak of mate? I may try that if you wouldn't mind explaining it too me, if that doesn't work ill just go back to 10.2 if I figure that out. What a lovely new look this 10.3 has. Shame it's full of buggs.
    Go to settings on your wifi roiter , under wifi settings find channel and change it . (ex. If its 5 change it to 11 ) eazy settings to doo!
    kbz1960 likes this.
    02-24-15 04:04 PM
  7. aiiss08's Avatar
    I have tyhe same problem. it keeps on dropping off when i am in my room but the moment i step out of my door it connects perfectly. this only happened after the update.
    02-24-15 04:26 PM
  8. Maarten Van Pottelberghe's Avatar
    Let me start of by saying I love the new look of the new update. The actual interface is brilliant in my opinion,i definatly needed a new look on my Q10.

    However theres 2 things that are annoying,

    First is the WiFi, for some reason, i would keep getting a dropping connnection when being connected to my home network. So i decieded to delete the saved network and try reconnect, however now it wont even pick up the network atall.
    However, when im at my grandma's the connection is perfect.

    My internet is BT Broadband, Now maybe i have to tell the router to accept the device as the new update might have changed some options,

    Also, my bttery life is a joke lol. 3 times a day to charge is horrible!
    Any1 got any advce?
    Exact same situation
    Still, love the general improvements.

    Posted from my monster machine, AKA the passport...
    02-24-15 04:35 PM
  9. theGUNNER's Avatar
    Go to settings on your wifi roiter , under wifi settings find channel and change it . (ex. If its 5 change it to 11 ) eazy settings to doo!
    u must be kidding ...... see my previous post
    02-24-15 04:36 PM
  10. Warios's Avatar
    u must be kidding ...... see my previous post
    just trying to help . hahaha
    02-24-15 04:38 PM
  11. Maarten Van Pottelberghe's Avatar
    And as I complained in an earlier post, now Wifi is back
    All good

    Posted from my monster machine, AKA the passport...
    02-24-15 04:38 PM
  12. theGUNNER's Avatar
    And as I complained in an earlier post, now Wifi is back
    All good

    Posted from my monster machine, AKA the passport...
    what about other users , q z ? we cannot patch it and try sadly
    02-24-15 04:46 PM
  13. Lakeydakid's Avatar
    Anyone have any much abliedged instructions on how to downgrade now using LINK?
    02-24-15 05:29 PM
  14. pbfan's Avatar
    WIFI signals are very weak after 10.3.1. Z30 keeps disconnecting from the network. .I don't want to change channels because all my other devices work fine with these channels.
    theGUNNER and lift like this.
    02-25-15 07:36 AM
  15. theGUNNER's Avatar
    WIFI signals are very weak after 10.3.1. Z30 keeps disconnecting from the network. .I don't want to change channels because all my other devices work fine with these channels.
    same here, We must report that on BB knowledge base
    02-26-15 02:22 AM
  16. Lakeydakid's Avatar
    ^
    yeah we definatly need to report this.

    In just find it weird that all other networks i use work FINE. Its only my HOME network that doesnt wanna stay connected.

    My home internet: BT (DROPPING CONNECTION)
    My grandma's: TALKTALK (PERFECT CONNECTION)
    WORK: 02 WIFI (PERFECT CONNECTION)

    What routers/ISP's are you guys on and having problems with ?
    02-26-15 05:14 AM
  17. kamilosg's Avatar
    To all who are having wifi issue - try to edit you saved WIFI profile and enable there IPV6. At least it helped with my problems.
    02-26-15 06:04 AM
  18. Lakeydakid's Avatar
    To all who are having wifi issue - try to edit you saved WIFI profile and enable there IPV6. At least it helped with my problems.
    Done that just now on the phne settings. I will see if that stops the dropping connection

    Is your connections solid now after enabling IPV6?
    02-26-15 06:15 AM
  19. kamilosg's Avatar
    yes, since I enabled it yesterday. I haven't had any problems by now.
    02-26-15 06:26 AM
  20. Lakeydakid's Avatar
    Just done it and it seemed a little more stable but just dropped now.
    02-26-15 06:44 AM
  21. Warios's Avatar
    To all who are having wifi issue - try to edit you saved WIFI profile and enable there IPV6. At least it helped with my problems.
    IPV6 have nothing with dropping while connected to router in my case . I did checked log on both enabled / disabled same log package drop !?

    ps. IPV6 main benefit is increased address space . im using it for tunnel over IPv4 GRE ipsec on my homemade ipsec server.(strongswan)
    02-26-15 07:10 AM
  22. Lovins Ed's Avatar
    WiFi Signal Pulling strength is very weak in the new 10.3 update for on Q10.
    I had to use a range extender to get WiFi signal in my room.first I had 1/2 bars , after the update , no signal.
    02-26-15 04:05 PM
  23. theGUNNER's Avatar
    U dont need extender , u need to downgrade .. they are working on 10.3.2 but they should rather fix wifi problems !!!!
    02-28-15 10:12 AM
  24. islandmlewis's Avatar
    I just signed up to say that for me and my z10, I was getting very frustrated and checking out forum after forum and looking for advice. At the end of the day, I turned off my router and waited and restarted it. It is a Telus Optic system here in Canada. It worked for me, no problem since. (2days now) in fact my whole house system seems to be running smoother since. Not sure if this will work for everyone, but it has been the fix for me, and my z10 is running awesome. Love it. Lowest,simplest solution.
    Want to add I am running 10.3.1.2267 on a z10 I got straight from BlackBerry here in Canada.
    Last edited by islandmlewis; 03-02-15 at 02:26 PM. Reason: additional info
    03-02-15 02:24 PM
  25. lowezz's Avatar
    Yes I have this problem too! I'm sure it will get resolved in the coming weeks!

    Posted via CB10
    03-03-15 05:33 AM
52 123

Similar Threads

  1. Why has my vibration stopped working after updating to 10.3?
    By Mobbs Mobbs in forum BlackBerry Q5
    Replies: 7
    Last Post: 02-24-15, 05:24 AM
  2. Tunein radio issues
    By vhl71 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-15, 01:14 PM
  3. 10.3.1.1565 applications update?
    By Joenja in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-15, 12:33 PM
  4. Griping over 10.3.1 OS!
    By Priyabrata Chakraverti in forum BlackBerry Q5
    Replies: 4
    Last Post: 02-23-15, 12:18 PM
  5. "Personal space" browser no longer personal after 10.3.1 update
    By jungleman99 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-15, 11:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD