1. dvarnai's Avatar
    Hey,

    I wonder if it's just me but if I lose service or activate wifi, data connection doesnt automatically reactivate. if i turn off/on data services its instantly back, it can be done in a few secs, but pretty annoying still

    edit: ive experienced this with every single os/radio version ive used
    04-09-14 10:33 AM
  2. anon721037's Avatar
    have you done a hard reset by using the volume buttons yet, and its probably quicker to toggle airplane mode that works good also,
    04-09-14 10:44 AM
  3. dvarnai's Avatar
    have you done a hard reset by using the volume buttons yet, and its probably quicker to toggle airplane mode that works good also,
    ive done several hard resets as i always update to the latest OS/radio as you can see in my signature too, its been like this ever since i bought the phone but thought it was a bug that would get fixed at some point, but i still experience it so i thought i would ask whether others have this too. it doesnt just lose data connection randomly, its always when i either disable wifi or i lose service. it even says "voice only" so the software itself knows it has no data connection, so i still assume its an sw thing
    04-09-14 10:55 AM
  4. anon721037's Avatar
    ive done several hard resets as i always update to the latest OS/radio as you can see in my signature too, its been like this ever since i bought the phone but thought it was a bug that would get fixed at some point, but i still experience it so i thought i would ask whether others have this too. it doesnt just lose data connection randomly, its always when i either disable wifi or i lose service. it even says "voice only" so the software itself knows it has no data connection, so i still assume its an sw thing

    Try getting a new sim card,
    04-09-14 10:58 AM
  5. dvarnai's Avatar
    Try getting a new sim card,
    i dont see how thats related, data connection works just fine, 4g works just fine, i have no troubles at all otherwise that i have to manually turn data services off/on after turning off wifi
    04-09-14 11:00 AM
  6. anon721037's Avatar
    i dont see how thats related, data connection works just fine, 4g works just fine, i have no troubles at all otherwise that i have to manually turn data services off/on after turning off wifi
    have you tried a security wipe and not restoring from bb link
    04-09-14 11:05 AM
  7. kbz1960's Avatar
    Read thru the thread. http://forums.crackberry.com/blackbe...credit-921772/

    Something similar?
    04-09-14 11:09 AM
  8. dvarnai's Avatar
    have you tried a security wipe and not restoring from bb link
    not really but ill try when a new OS update comes, thanks, i assume it will be sometime soon, lately theres a new update every week hehe
    04-09-14 11:10 AM

Similar Threads

  1. PIM services killing your data? Blame Facebook
    By atribecalledx in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 09-06-15, 10:55 PM
  2. Best radio to use?
    By sjb2003 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 89
    Last Post: 04-12-14, 03:55 PM
  3. Hard disk connect to BlackBerry Z30
    By doremi7 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 04-09-14, 06:10 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 04-09-14, 01:47 PM
  5. why the android Facebook doesn't connects to the hub
    By Vikneswaran Murugan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-14, 10:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD