1. yuvaraki's Avatar
    OS version: 10.3.2.2813
    Last checked: Not sure but it worked few months ago before updating the OS.
    Latest install - Installed from Autoloader. No data or settings are restored.

    Enabled Access using wifi from Storage and Access in settings. Checked identity on network. Workgroup id is correct. User name is Blackberry as it should be or is it different?

    Enable media access which shows as media device under network but when I click on it, it tries to open a Google chrome tab which says service not available or something to that affect.

    PC is running latest official windows 10 build.

    Any thoughts?
    06-01-16 05:32 PM
  2. Joshu42's Avatar
    You will have to uninstall all the BlackBerry suite, drivers included (use ccleaner if you can), download the last BlackBerry Link (Blend and drivers included) from the website, and install them again... it's the magic of Windows 10...
    yuvaraki likes this.
    06-01-16 06:02 PM
  3. yuvaraki's Avatar
    Thank you, I will try that, however I just re-installed all of it right before installing the 2318 using auto-loader.
    06-01-16 06:04 PM

Similar Threads

  1. Lithuanian on PRIV
    By auudriuus in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-16, 06:56 PM
  2. Help. Clearing browser cache not working on Passport, what do I do?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-16, 05:58 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 06-01-16, 05:48 PM
  4. On/Off for notifications pop up on screen
    By mawil1013 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 06-01-16, 05:23 PM
  5. Snap no longer working on any of my blackberry devices
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-16, 04:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD