1. Menumaker's Avatar
    Installed new VERIZON OS 10.2.1.2122 on Q10 and now can't save changes in edit contacts . . . please help
    03-23-14 08:23 AM
  2. Alexa Arabejo's Avatar
    Edit it. Save then wait for a few seconds for it to appear. If that doesn't work. Exit the contacts. Then go back and check. Happens to me too.

    Posted via CB10
    03-23-14 09:13 AM
  3. nycspaces.'s Avatar
    I have seen this happen on my Q10 running 20.2.1.228 but have not been able to duplicate the issue. I have an individual contact that i "believe" (not sure) was created by adding the contact either through a text or phone call where i added them as a new contact with just a "First_Name new client". Later when i had the correct spelling on the Last Name i edited it (can't remember if it was done in Outlook or on my Q10) by removing the "new client" text and Added the Last_Name. Whatever i do with this contact will not match up with my Outlook record and does not even display the Last_Name on the OS10 record in th eContacts List, when i first Open the Record, until i select Edit where the last name will show up.

    I have tried to duplicate this but can not re-create the error all of the expected actions happen on tests i have done this morning. Create-Add Create-Edit Desktop<->Device and vice versa. Sorry I can' provide a solution but simply an account of a similar issue on an individual contact that was created/edited on .2228 in the last few days.

    The terrible thing about a bug like this is it would truly be a bug if it could be duplicated and replicated. This is just a very frustrating problem, hopefully with just one record, but i have over 3,300 contacts on my phone and there is no practical way of verifying if the problem exists on other records or groups of records.
    Erica Melone likes this.
    03-23-14 09:53 AM
  4. Menumaker's Avatar
    been doing that . . worked fine with earlier OS . . . Z10 does the same thing Can ad photos and edits contact info but won't save . . . no matter how long I wait.
    03-23-14 09:55 AM
  5. Menumaker's Avatar
    been doing that . . worked fine with earlier OS . . . Z10 does the same thing Can ad photos and edits contact info but won't save . . . no matter how long I wait.
    03-23-14 10:07 AM
  6. ggastaris's Avatar
    With 10.2.1 I think there is a new setting where you choose which account is the default saving accounts


    Posted via CB10
    03-23-14 10:14 AM
  7. ggastaris's Avatar
    I'm still on 10.1 so could be wrong.

    Posted via CB10
    03-23-14 10:14 AM

Similar Threads

  1. Q10 and what other device?
    By Ed Gar in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 03-24-14, 12:37 AM
  2. 9930 froze and won't reboot
    By 3vilPeT3 in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-14, 08:15 AM
  3. Q10 power button problem
    By Eupathic Impulse in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-14, 09:38 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-22-14, 07:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD