05-17-14 09:15 AM
33 12
tools
  1. koebi90's Avatar
    Anyone of you already loaded 10.3 on his fella?
    Is it running smoothly?

    Can you post some screenshots?

    Posted on CB 10 and typed on the best Keyboard ever
    05-14-14 02:21 AM
  2. koebi90's Avatar
    Seems like the leak is primarily installed on Z devices...

    So we should wait for the official release and stay with the latest 10.2.1 leak!
    05-14-14 07:29 AM
  3. Rodrigo Lourenco's Avatar
    I've done it but some account, didn't work, i'll try again today.

    Posted via CB10
    05-14-14 09:03 AM
  4. SmileDahling's Avatar
    Can't seem to attach files to CB10 posts from my q10 running the leak. Oh, well.

    Posted via CB10
    05-14-14 10:26 PM
  5. koebi90's Avatar
    Can't seem to attach files to CB10 posts from my q10 running the leak. Oh, well.

    Posted via CB10
    Maybe the security settings changed? Do you still allow CB App to attach your pictures?

    Posted on CB 10 and typed on the best Keyboard ever
    05-15-14 02:04 AM
  6. SmileDahling's Avatar
    Maybe the security settings changed? Do you still allow CB App to attach your pictures?

    Posted on CB 10 and typed on the best Keyboard ever
    Yup. Full permissions.

    Posted via my beautiful Q10
    05-15-14 02:55 PM
  7. FCSC's Avatar
    I have it on my Q with 0 issues, anything specific you want to see a screenshot of? I"ll snap them for you all.
    05-15-14 04:06 PM
  8. koebi90's Avatar
    I have it on my Q with 0 issues, anything specific you want to see a screenshot of? I"ll snap them for you all.
    Just a bunch of pictures would be nice! New UI, new logos, new hub...

    How is it overall working?

    Posted on CB 10 and typed on the best Keyboard ever
    05-15-14 04:40 PM
  9. rayporsche's Avatar
    Ok let's do this......my Q10 / SQN100-5 running the 10.3.0.296-OS with the 10.3.0.441-Radio. Side-loaded the 140-settings 'Bar' to get the notifications issue fixed then side-loaded 296-settings 'Bar' back while retaining the ability to change notifications. Aside from my 'Intelligent Assistant' which seems to be drunk most of the time everything else is working very, very good......imo not even the watermarks are a real big deal, they kind of look sexy in a way...............


















    Alvin Loh, Galifrey, JBoen and 1 others like this.
    05-16-14 10:18 AM
  10. koebi90's Avatar
    Ok let's do this......my Q10 / SQN100-5 running the 10.3.0.296-OS with the 10.3.0.441-Radio. Side-loaded the 140-settings 'Bar' to get the notifications issue fixed then side-loaded 296-settings 'Bar' back while retaining the ability to change notifications. Aside from my 'Intelligent Assistant' which seems to be drunk most of the time everything else is working very, very good......imo not even the watermarks are a real big deal, they kind of look sexy in a way...............
    http://i60.tinypic.com/k3wy6f.jpg
    http://i60.tinypic.com/15eh3wk.jpg
    http://i62.tinypic.com/2rw3wbb.jpg
    http://i60.tinypic.com/10xzfc7.jpg
    http://i58.tinypic.com/j6r8d3.jpg
    http://i62.tinypic.com/169eolg.jpg
    http://i62.tinypic.com/nd7uv5.jpg
    http://i62.tinypic.com/raup2g.jpg
    http://i58.tinypic.com/sm6aza.jpg
    http://i62.tinypic.com/152gnro.jpg
    http://i61.tinypic.com/2ce6cl4.jpg
    http://i62.tinypic.com/mtxyrp.jpg
    http://i57.tinypic.com/vhubti.jpg
    http://i58.tinypic.com/4ktf78.jpg
    http://i58.tinypic.com/4ggn41.jpg
    http://i62.tinypic.com/258nxq8.jpg
    http://i61.tinypic.com/t8rzgg.jpg
    http://i58.tinypic.com/205fs5u.jpg
    http://i60.tinypic.com/2il0js8.jpg
    Seems like the font size isn't adjusted for the Q-Series!
    Man I can't wait any longer for Windermere...

    Posted on CB 10 and typed on the best Keyboard ever
    05-16-14 10:42 AM
  11. BrandonQ10's Avatar
    Thanks for sharing!! Can't wait for the update!!

    Posted via CB10
    05-16-14 11:23 AM
  12. FCSC's Avatar
    @rayporsche, you can get rid of the words under the buttons (ie in the hub, below the compose icon it says compose) by going to the main settings, display, then near the bottom it says, "always show icon labels" with a toggle.

    Just and fyi if you wanted to get rid of them / take a few rows of pixels back haha

    Posted via CB10
    rayporsche likes this.
    05-16-14 11:49 AM
  13. cdw5510's Avatar
    @rayporsche, you can get rid of the words under the buttons (ie in the hub, below the compose icon it says compose) by going to the main settings, display, then near the bottom it says, "always show icon labels" with a toggle.

    Just and fyi if you wanted to get rid of them / take a few rows of pixels back haha

    Posted via CB10
    Thanks so much for the screen shots. Can I ask where you got the original download? Was it from here? http://forums.crackberry.com/bb10-le...00-1-a-930809/ Also when you side loaded, did you use chrome or another way?
    05-16-14 12:46 PM
  14. rayporsche's Avatar
    Thanks so much for the screen shots. Can I ask where you got the original download? Was it from here? http://forums.crackberry.com/bb10-le...00-1-a-930809/ Also when you side loaded, did you use chrome or another way?
    That is correct, I got it there and the procedure that I usually follow goes like this:
    1. Download and unzip OS-Autoloader, on this particular case it was necessary to download and unzip the Radio-Autoloader too.
    2. Start OS-Autoloader then connect phone, on or off it doesn't really matter.
    3. Once the process finishes and the phone reboots I start the Radio-Autoloader right then and there without setting up anything and because the phone was already connected, well you should know the rest.
    4. Next reboot comes and the OS and Radio are already installed, now I set up accounts and whatnot.
    5. Enable 'Developers Mode' and using the 'DDPB Installer' I proceed to install the BAR files, in this case I installed the 140-settings BAR in order to be able to set the notification preferences, then reinstalled the 296-settings BAR and the notification features remained functional. I only use the Chrome feature to remove bloatware and such.

    * I never do security wipes, the autoloaders should wipe pretty much everything nor I ever restore anything, I always start from scratch and set up everything clean, contacts will be available once I sign one of the e-mail accounts.
    05-16-14 01:50 PM
  15. rayporsche's Avatar
    Seems like the font size isn't adjusted for the Q-Series!
    Man I can't wait any longer for Windermere...

    Posted on CB 10 and typed on the best Keyboard ever

    Perhaps is my current 'Font Size' preferences which at this time is 11, you can always go down to suit your taste or up for that matter....
    05-16-14 01:54 PM
  16. ubizmo's Avatar
    Perhaps is my current 'Font Size' preferences which at this time is 11, you can always go down to suit your taste or up for that matter....
    I have mine at 12!


    Sent from my Q10 using Tapatalk
    05-16-14 01:58 PM
  17. rayporsche's Avatar
    I have mine at 12!


    Sent from my Q10 using Tapatalk
    hahaha....that's what I usually use, just trying to lower it lately. I guess that we are getting old huh.........
    05-16-14 02:02 PM
  18. danielrivers's Avatar
    Was wondering what the extra column of icons looks like, seems not in this build. I'm cool to wait till the release, nothing really new in these shots

    -
    05-16-14 02:07 PM
  19. madcat72's Avatar
    I have the 10.3 on my Q10, for the most part it works well. Couple things that I find annoying, like the search feature isn't has good - just start typing on the keyboard the previous search stays there which irks me, and takes a little longer to populate. Copy and paste isn't has responsive either.

    My experience with 10.3 isn't bad nor good, I do like the UI but needs improvement before full release.

    Posted via CB10
    05-16-14 02:33 PM
  20. Ricktye's Avatar
    Has anyone else noticed considerably lower tone volumes? Any fixes? Thanks

    Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
    05-16-14 03:40 PM
  21. FCSC's Avatar
    hahaha....that's what I usually use, just trying to lower it lately. I guess that we are getting old huh.........
    Oh wow, I use 8... maybe I should go up!

    Posted via CB10
    05-16-14 04:12 PM
  22. ubizmo's Avatar
    Has anyone else noticed considerably lower tone volumes? Any fixes? Thanks

    Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
    I've noticed it. I don't know any fix, although I guess you could get a ringtone that's loud to start with.


    Sent from my Q10 using Tapatalk
    05-16-14 04:38 PM
  23. ubizmo's Avatar
    hahaha....that's what I usually use, just trying to lower it lately. I guess that we are getting old huh.........
    My beard didn't get white from peroxide.


    Sent from my Q10 using Tapatalk
    rayporsche likes this.
    05-16-14 04:39 PM
  24. cdw5510's Avatar
    That is correct, I got it there and the procedure that I usually follow goes like this:
    1. Download and unzip OS-Autoloader, on this particular case it was necessary to download and unzip the Radio-Autoloader too.
    2. Start OS-Autoloader then connect phone, on or off it doesn't really matter.
    3. Once the process finishes and the phone reboots I start the Radio-Autoloader right then and there without setting up anything and because the phone was already connected, well you should know the rest.
    4. Next reboot comes and the OS and Radio are already installed, now I set up accounts and whatnot.
    5. Enable 'Developers Mode' and using the 'DDPB Installer' I proceed to install the BAR files, in this case I installed the 140-settings BAR in order to be able to set the notification preferences, then reinstalled the 296-settings BAR and the notification features remained functional. I only use the Chrome feature to remove bloatware and such.

    * I never do security wipes, the autoloaders should wipe pretty much everything nor I ever restore anything, I always start from scratch and set up everything clean, contacts will be available once I sign one of the e-mail accounts.
    Dude, thanks for the instructions. Where did you get the Radio-Autoloader from?
    05-16-14 04:50 PM
  25. rayporsche's Avatar
    Dude, thanks for the instructions. Where did you get the Radio-Autoloader from?
    Glad I can help a little bit............radio can be downloaded at:
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-q-z30-930777/
    05-16-14 05:12 PM
33 12

Similar Threads

  1. 10.3 "Turn On Screen For New Notifications"
    By Wayne_Enterprises in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 40
    Last Post: 02-22-17, 10:50 PM
  2. Replies: 55
    Last Post: 09-23-14, 09:18 AM
  3. 10.3 UI design...
    By lordyermo3100 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 235
    Last Post: 09-13-14, 11:32 AM
  4. Couldn't stay away from my BlackBerry Q10
    By BURZIN in forum BlackBerry Q10
    Replies: 18
    Last Post: 05-17-14, 06:21 AM
  5. 10.3.0.296 calender and data monitor question
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-14, 12:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD