04-10-15 03:44 PM
233 123 ...
tools
  1. FK07's Avatar
    Since update tonight and after several restarts I've noticed:

    1. Lag in UI as well as apps.. esp android based
    2. Memory card not reading.. pictures app not scanning despite reinserting card
    3. Battery drain

    Otherwise 10.3 looks amazing esp the hub.
    Anyone else share the above or have solution to memory card?

    Posted via CB10
    02-19-15 05:18 PM
  2. dna47's Avatar
    Try a hard reboot by holding both volume up and down buttons. And give it some time, if you're coming from 10.2.1 then it's a huge update for your phone. Let it settle for a while.

    Posted via CB10
    Last edited by dna47; 02-19-15 at 05:54 PM.
    02-19-15 05:19 PM
  3. AngryPerson's Avatar
    if your coming from 10.2.1 then it's a huge update for your phone. Let it settle for a while.

    Posted via CB10
    How does settling work please?
    dolco and dsan1 like this.
    02-19-15 05:37 PM
  4. letrantrung's Avatar
    How does settling work please?
    Just leave your system running like this for 2-3 days. The battery will get better. After OS updated, it needs 2-3 days for settling so battery drainage should happen.

    Posted via CB10
    02-19-15 05:52 PM
  5. AngryPerson's Avatar
    I meant what's the explanation for such thing to happen? Why doesn't it just work as it should from the beginning
    Velocitymj and dolco like this.
    02-19-15 06:04 PM
  6. letrantrung's Avatar
    I meant what's the explanation for such thing to happen? Why doesn't it just work as it should from the beginning
    I dunno, dude. This is how OS 10 is like from the beginning of OS 10.2.1.

    Posted via CB10
    02-19-15 06:58 PM
  7. Lag_Fisher's Avatar
    And how about the volume issue for notifications?

    CB on Q10
    lift, fscottb, MKMcCulloch and 1 others like this.
    02-19-15 07:21 PM
  8. korpulenteskind's Avatar
    The only annoying thing with 10.3 is for me the calendar. 10.2.1 was way better. Agenda view right now? Forget it...

    Posted via CB10
    ezikiah and allwi like this.
    02-19-15 07:22 PM
  9. louzer's Avatar
    The problem with it is I don't have it!!!

    Posted by twiddling my thumbs on the mighty Qued! - Channel C003DAB77
    02-19-15 07:34 PM
  10. akabbani's Avatar
    Action for for CB10 and whatsapp is no longer hidden. How can I hide them???

    I've already selected "hide action bar when scrolling" in the settings menu but still no change...

    Posted via CB10
    02-19-15 08:00 PM
  11. letrantrung's Avatar
    The problem with it is I don't have it!!!

    Posted by twiddling my thumbs on the mighty Qued! - Channel C003DAB77
    You should check your friends using the same carrier service if they have received update or not. The carriers should release all at the same time to their users.

    Posted via CB10
    02-19-15 08:55 PM
  12. puresse's Avatar
    I'm having heavy issues after the upgrade today to 10.3.1.1565

    ' UI lags at the hub or on applications
    ' UI no response on several occations
    ' browser very slow (startup & page load)
    ' video playback: the screen remains simply black, only the sound is playing
    ' bb gets hot on the back side
    ' ringtone sound level at least 30-40% lower. Sucks tremendously. I loved the musicbox-style-sound

    i'm truly sad. I wish I would have never done that upgrade. How can I return to 10.2.1.3062? Please help...
    Last edited by puresse; 02-19-15 at 11:33 PM.
    02-19-15 10:16 PM
  13. dna47's Avatar
    I'm having heavy issues after the upgrade today to 10.3.1.1565

    ' UI lags at the hub or on applications
    ' UI no response on several occations
    ' browser very slow (startup & page load)
    ' video playback: the screen remains simply black, only the sound is playing
    ' bb gets hot on the back side
    '

    i'm truly sad. I wish I would have never done that. How can I return to 10.2.1.3062? Please help...
    Calm down and let your phone settle down for a day or two. Your phone just had a big update coming from 10.2.1.

    Posted via CB10
    02-19-15 10:22 PM
  14. FK07's Avatar
    Lags I don't mind and makes sense for phone to settle down but the memory card?.. it starts to scan then stops half way.

    Posted via CB10
    02-20-15 01:00 AM
  15. Dave Bourque's Avatar
    I meant what's the explanation for such thing to happen? Why doesn't it just work as it should from the beginning
    It's like rearranging a growing puzzle while on top of a moving train while riding a unicycle. ok not quite but it's a common thing with any OS.

    Posted via CB10
    limabo likes this.
    02-20-15 01:05 AM
  16. Dave Bourque's Avatar
    Lags I don't mind and makes sense for phone to settle down but the memory card?.. it starts to scan then stops half way.

    Posted via CB10
    What's the speed of the memory card?

    Posted via CB10
    02-20-15 01:06 AM
  17. Dave Bourque's Avatar
    I'm having heavy issues after the upgrade today to 10.3.1.1565

    ' UI lags at the hub or on applications
    ' UI no response on several occations
    ' browser very slow (startup & page load)
    ' video playback: the screen remains simply black, only the sound is playing
    ' bb gets hot on the back side
    ' ringtone sound level at least 30-40% lower. Sucks tremendously. I loved the musicbox-style-sound

    i'm truly sad. I wish I would have never done that upgrade. How can I return to 10.2.1.3062? Please help...
    Best thing you can do is connect to a stable and fast WiFi, plug in to power and let it sync.

    Posted via CB10
    Last edited by Dave Bourque; 02-20-15 at 01:41 AM.
    02-20-15 01:08 AM
  18. arifbsantoso's Avatar
    Wew!

    Posted via CB10
    02-20-15 01:13 AM
  19. arlene_t's Avatar
    I just updated and it's lagging but I think it's normal cos that what happened to my first update but after few days it was fine.

    I like the UI of 10.3.1 but I'm not sure people who has some issue with their reading vision can appreciate it lol. I had been waiting for this update since last year and finally it has come!

    Hurray!

    Posted via Q10
    02-20-15 01:30 AM
  20. Ingemar Bellung's Avatar
    Since upload yesterday I lost the funktion on te keaboard Nordic: i, o, p, k and l to reach the Nordic letters throug dubbel tap. Please Help. It just happened. Without that funktion
    02-20-15 01:36 AM
  21. afotey's Avatar
    After update to 10.3 on my Q10, the phone doesn't charge, and i don't have network signal. i am now stranded because i cannot charge my phone and the battery is fully drained down. i also don't have any network signal. Please help!! I cant use my phone!.
    02-20-15 04:10 AM
  22. killkenny1's Avatar
    I have a small inconvenience with 10.3.1 in Browser. Once I select a link and menu pop-ups, I have to scroll up in order to select "Open in New Tab."
    02-20-15 05:21 AM
  23. gre1428's Avatar
    After update to 10.3 on my Q10, the phone doesn't charge, and i don't have network signal. i am now stranded because i cannot charge my phone and the battery is fully drained down. i also don't have any network signal. Please help!! I cant use my phone!.

    same problem here.. have u found any solution??
    02-20-15 05:57 AM
  24. afotey's Avatar
    nooo! i'm still stranded :-(
    02-20-15 06:23 AM
  25. puresse's Avatar
    And another issue is that the sound cracks now. And the alarm clock volume is also reduced by 35%.

    can anyone please tell me how I can revert to my previous OS? where can I download the last valid image for my Q10?

    And: just to connect to a wifi and sit and wait is no solution at all...

    I need it working by monday...
    02-20-15 07:41 AM
233 123 ...

Similar Threads

  1. Action bar not scrolling/hiding fully in 10.3.1
    By xubabi in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-15, 09:33 PM
  2. Has 10.3 improved sound for music on z10?
    By goonerkhan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-15, 08:36 PM
  3. Bug/Flickering in the Rotation Lock feature in OS 10.3.1.1565
    By Ginowine in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-15, 05:55 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-19-15, 05:21 PM
  5. Which 10.3.1 version did Rogers release?
    By keith1000 in forum General Carrier Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-15, 05:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD