1. alemi84's Avatar
    Hello everybody!
    i've just joined this helpulf forum (i've always followed it) cause i'm facing a problem with Q10 and Outlook...

    When i sync by BBlink the contacts everything seems to be ok BUT for every contact on my Q10 i can see only one phone number..... i give you an example just to be clear:
    Outlook:
    Name: Peter
    Mobil: 1234566
    Pager:9876

    Q10
    Name: Peter
    Mobil:1234566
    No pager number appears.......

    I've tried everything but nothing seems to be the right solution....

    any help??

    many thanks!!

    Ale
    09-09-14 10:00 AM
  2. Cranky's Avatar
    Make sure that you're not syncing to your sim card as it only holds certain fields.

    Posted by a Proud NRA Supporter!
    09-09-14 12:24 PM
  3. alemi84's Avatar
    Hi cranky!!thanks for your answer!!
    I'm sure not to have synced it with the sim...i've used BlackBerry link and the contacts are the ones in outlook on my PC! anyway what shoud i check to be 100%sure???
    Thanks
    09-09-14 01:26 PM
  4. MobileMadness002's Avatar
    Hi cranky!!thanks for your answer!!
    I'm sure not to have synced it with the sim...i've used BlackBerry link and the contacts are the ones in outlook on my PC! anyway what shoud i check to be 100%sure???
    Thanks
    Refer to the online help regarding syncing and "Mapping fields", Pager is not normally a field that get's synced as there is not usually a corresponding field on the BlackBerry. Or it may be assigned to a field that does not usually get mapped.
    09-09-14 01:30 PM
  5. alemi84's Avatar
    Thanks, i'll check....

    but with my previous torch and desktop manager i'd never faced such problem.....
    Moreover i can see such field in my q10...
    09-09-14 01:37 PM
  6. alemi84's Avatar
    I checked the online help and pager seems to be supported but it does not work at all!!!!!!
    If i create a contact on Q10 and fill the "other" field with a telephone number it is syncr. in outlook but if i change such number in outlook it is not syncr. on Q10................

    i really don't know what to do!!!i have lots of contacts with 2 mobiles or telephones!!

    Help!!!!

    Ale

    PS: is there a mapping field option in BBlink like in DManager???
    09-10-14 05:40 AM
  7. alemi84's Avatar
    SOLVED!
    created an outlook.com account, installed the windows live hotmail plugin in Outlook 2010 in my pc,imported calendar and contacts into the new folders (contacts and calendar) created by the plugin, created the outlook.com account on Q10, and syncro is ok!!!!!

    Hoping this may help someone with the same issue!



    Ciao Ciaooo

    Ale
    09-10-14 10:55 AM

Similar Threads

  1. q10 will not charge
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 09-11-14, 09:00 PM
  2. 10.2.1 Update for AT&T Q10 HELP!!!!!
    By darleenjshannon in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-14, 04:01 PM
  3. Q10 sync with Outlook 2013
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-14, 08:03 PM
  4. Q10 acting up
    By FoxieCleopatra in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 09-09-14, 02:46 PM
  5. Q10 phone locked accidentally do know password
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-08-14, 04:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD