1. chariol's Avatar
    I need to describe all about the story.
    My phone updated to 10.2 several days after buying from store, and sometime when I call or receive a call, the other party can't hear me, the problem occur most when I reboot or after a long sleeping. but it is okay after I made or received several calls.
    I searched a lot, there are 2 mics, only bottom one has this problem, when I switch to spk phone, it's okay, but which can't not fix the bottom mic during the call, it could be recover after several calls.
    at the same time, voice control has the same problem if can't be heard during call.

    I don't think it's a hardware issue, as if it's okay from the beginning when call, everything is oaky, no pause or intermittent.

    and , when I test this problem, if it occurs, the other could hear sound if I blow the mic hole, but no voice.

    It's driving me mad. Hope some one could rescue..

    Thanks a lot!!!
    03-28-14 03:59 AM
  2. msrdjan1's Avatar
    I was trying everything, cleaning connector, reset/wipe device...but, after all, i changed microphone and everything is OK now.
    03-28-14 04:22 AM
  3. chariol's Avatar
    Thanks, I'm beginning to believe it's a hardware issue....
    03-28-14 04:32 AM
  4. chariol's Avatar
    Oh, BTW, how and where you changed your microphone, is it on the keyboard or a separate one?
    03-28-14 05:46 AM
  5. FCSC's Avatar
    Oh, BTW, how and where you changed your microphone, is it on the keyboard or a separate one?
    I had to replace my keyboard, 100% positive there is no mic in the keyboard

    Posted via CB10
    03-28-14 07:50 AM
  6. msrdjan1's Avatar
    As I have seen on some pictures,I think it is separate microphone but I didn't change it by my self, I'd take phone to the service.
    03-29-14 03:46 PM

Similar Threads

  1. VPNME not working here in Iran.
    By xxjavaxx2001 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 9
    Last Post: 12-22-14, 01:07 PM
  2. NFL Mobile not working on Z30
    By BBZ10wannabe in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 26
    Last Post: 12-12-14, 06:43 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 04-30-14, 12:17 AM
  4. WiiMote.... anyone here got it to work?
    By Nawapunth Manusitthipol in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-14, 11:47 PM
  5. You need to update your account password for Blaq
    By MissAkiiki in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-14, 04:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD