1. Melliejoy's Avatar
    Hey guys.
    My Q10 is running 10.3.1.1151. It's been great: I've been using it as my internet hotspot while I wait for the NBN, it was my camera when I went to the Doctor Who Symphonic Spectacular, it's been making and receiving calls and Bluetoothing to my car just fine.

    However it has since decided that it doesn't like BB link or my Windows 8.1 PC anymore. For a while it wouldn't connect at all now it will show up begrudgingly after a minute or so of being plugged in and only for a few minutes.

    Has anyone else had this issue or know what's up?
    02-08-15 03:11 AM
  2. rebroker2009's Avatar
    Try updating link

    Blackberry Passport running 10.3.1.1151
    02-08-15 03:12 AM
  3. Melliejoy's Avatar
    Thanks for your reply. Link is already up to date, however. Alas I think my only option is to factory reset Crow (My Blackberry). There goes my morning off I guess....
    02-10-15 07:06 AM
  4. chaihg's Avatar
    I would use Revouninstaller and take out every piece of link out of your PC and reboot. Then reinstall link and try gain. I am assure you there is nothing great about this problem apart from some missing registry files or something like that
    02-10-15 04:47 PM

Similar Threads

  1. Why can't I save pictures from BBM to my iPad?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-15, 01:15 PM
  2. Why is my Q5 taking so long to wipe?
    By Stacey Crittenden68 in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-15, 01:56 PM
  3. Why aren't I receiving calls and SMS for others?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-15, 08:48 AM
  4. My z10 battery
    By anishchowdary in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-15, 12:14 AM
  5. Anybody having problems with Blackberry Z10 holding a charge?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-15, 11:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD