05-12-14 04:42 PM
37 12
tools
  1. andysan1971's Avatar
    Latest App update does not fix this issue



    Q10 - 10.2.1.2758
    05-06-14 04:27 PM
  2. cchilderhose's Avatar
    Nope latest update is no go. Contacted support and it is still a known issue with selected users and no ETA.

    Posted via CB10
    05-06-14 05:08 PM
  3. andy957's Avatar
    Having same issue here but on my Z10.
    05-07-14 11:19 PM
  4. andysan1971's Avatar
    Excellent App now fixed

    Q10 - 10.2.1.2758
    05-09-14 12:38 PM
  5. cchilderhose's Avatar
    Excellent App now fixed

    Q10 - 10.2.1.2758
    How did you fix it? I removed, rebooted and reinstalled which seemed to work but still get the same message.

    Posted via CB10
    05-09-14 04:38 PM
  6. raw_dog's Avatar
    Still not fixed for me either.

    Posted with a drop of Awesome Sauce!!!
    05-09-14 04:44 PM
  7. Jeroen Vos's Avatar
    Seems fixed for me as well. Did do a fresh install just the other day and re installed the account as well. Maybe that made the difference.

    Posted via CB10
    05-10-14 12:57 AM
  8. andy957's Avatar
    Still not fixed for me either.
    Same here. Got email from LinkedIn support saying it was a known issue and still being investigated, as of last night (Friday May 9).
    05-10-14 06:50 PM
  9. BOSRCyho's Avatar
    Go to your email and open LinkedIn with your browser but do keep your app open too. That will resolved the issue

    Posted via CB10
    05-10-14 07:08 PM
  10. cchilderhose's Avatar
    Go to your email and open LinkedIn with your browser but do keep your app open too. That will resolved the issue

    Posted via CB10
    So far this seems to have fixed the issue. Fingers crossed.

    Posted via CB10
    05-11-14 08:47 AM
  11. bakron1's Avatar
    I am still getting this error on my z30 running 10.2.1.2160. I am hoping they get a fix for it soon. I use this app allot for my business contacts.

    Sent from my z30 10.2.1.2160 on T Mobile USA
    05-11-14 05:51 PM
  12. cchilderhose's Avatar
    Go to your email and open LinkedIn with your browser but do keep your app open too. That will resolved the issue

    Posted via CB10
    After trying this it seemed to work for a day but issue is back today.

    Posted via CB10
    05-12-14 04:42 PM
37 12

Similar Threads

  1. Gmail, Google Drive, WORKING - - - and some Google Play Services issues resolved?
    By cb_v89 in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-14, 10:41 AM
  2. Text Message Emoticons Issue
    By Hilton_K in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 04-22-14, 10:02 PM
  3. Z10 amazing phone!! 2small issue
    By pierino02 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 04-22-14, 05:25 AM
  4. LinkedIn app on my Z30 liked all posts?
    By xxjavaxx2001 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-14, 04:02 AM
  5. LinkedIn app on my Z30 liked all posts?
    By xxjavaxx2001 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-14, 04:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD