03-21-14 10:49 AM
38 12
tools
  1. manant155's Avatar
    So today I plugged in my headphones and they wouldn't work... tried a different pair, same thing. it was working fine a few hours ago... is something broken in my q10? feedback pllease

    Posted via CB10 for BlackBerry Q10
    03-08-14 09:15 PM
  2. SlcCorrado's Avatar
    Good luck. My headphone jack hasn't worked for months. I shoulda warrantied while I had the chance but I was lazy, haha
    03-08-14 09:17 PM
  3. boys_inter's Avatar
    Good luck. My headphone jack hasn't worked for months. I shoulda warrantied while I had the chance but I was lazy, haha
    Ha funny you say that, same situation here. Mine hasn't worked since day 1, sound just constantly cuts in and out, too lazy to give up the other great features of my Q10 for any extended period of time.

    However seems like this is actually a common issue, I've seen another thread with the Q10 headphone jack issue.
    03-08-14 10:13 PM
  4. dehdude's Avatar
    Same issue on a Z10 stl-3
    Mad because it's about 1month out of warranty.

    Anybody make progress on this?

    It seems to be a hardware related issue where the headphones are recognised then not, then recognised again back and forth.
    Hard press or wiggling the connector does nothing, nor does cleaning it.

    Thanks guys

    Posted via CB10
    03-14-14 05:26 PM
  5. SlcCorrado's Avatar
    It's definitely hardware on mine. I'm not about to disassemble the thing though. Just accepted it. If you're under warranty, take advantage of it
    03-14-14 05:44 PM
  6. Actn_Jksn's Avatar
    Had this issue on my 9900. A gentle love tap was all that it took. Seriously.

    Q10 & 9900 on Bell Mobility
    joejuck likes this.
    03-14-14 11:06 PM
  7. SlcCorrado's Avatar
    Had this issue on my 9900. A gentle love tap was all that it took. Seriously.

    Q10 & 9900 on Bell Mobility
    Yeah... Not the case on my Z unfortunately
    03-14-14 11:19 PM
  8. tliolos's Avatar
    I had it on my 9930 - took it into Sprint (when I was with them) and they said it happens often. He took a headphone jack and worked it in and out multiple times ---- he also sprayed an electronic cleaner on the headphone and worked it a few more times - worked from then on


    Sent using Tapatalk
    03-15-14 08:54 AM
  9. manant155's Avatar
    I left mine on my bedside and it worked again the next day, lol. The magic of BlackBerry.

    Posted via CB10 for BlackBerry Q10
    03-15-14 11:25 AM
  10. SK122387's Avatar
    My Z10 headset jack wasn't working, and I tried with a bunch of earphones, and it didn't work.

    I did a warranty exchange, and a few hours later, my Z10's headset jack worked again. Still accepted the new replacement Z10 though.

    I know this is for Q10 posts, but what I'm saying is.. be patient, magic might happen

    Posted via CB10
    03-15-14 12:12 PM
  11. ezapper2's Avatar
    Really pple. It's not cheap like other vendors. It's just tight like a virgin.

    Push the headphone jack in all the way down. You should hear a click or 2..

    Everyone says this and when I show them they feel very stupid.....

    DO NOT spray something in your phone as mentioned above. Your just voiding warranty.

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    joejuck and Djlatino like this.
    03-15-14 12:23 PM
  12. ezapper2's Avatar
    1 click

    Headphone jack issue-img_20140315_132638.jpg

    2 click




    Headphone jack issue-img_20140315_132704.jpg

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    Daytona123 likes this.
    03-15-14 12:28 PM
  13. SlcCorrado's Avatar
    Thanks, but I'd guess most of us know how to use a headset jack, haha
    jevinzac likes this.
    03-15-14 04:54 PM
  14. ezapper2's Avatar
    Thanks, but I'd guess most of us know how to use a headset jack, haha
    Apparently not as this is a common issue now even though it's actually not an issue at all!

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    CDM76 likes this.
    03-15-14 05:00 PM
  15. SlcCorrado's Avatar
    Apparently not as this is a common issue now even though it's actually not an issue at all!

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    It IS an issue :/ No offense, but you're delusional. You really think all these people just aren't pushing the plug in? Maybe you should play with one that's jammed so you can understand what the issue really is. Just because you haven't experienced the issue, doesn't mean it's non existent, haha
    03-15-14 10:16 PM
  16. CDM76's Avatar
    I had a similar issue with z10. Looked plugged in all the way. Apparently the case was preventing the headphones from going I. Far enough. Felt like was going to break something. But once I was able to get it done properly a couple of times it worked flawlessly afterwards

    Posted via CB10
    03-15-14 10:37 PM
  17. ezapper2's Avatar
    It IS an issue :/ No offense, but you're delusional. You really think all these people just aren't pushing the plug in? Maybe you should play with one that's jammed so you can understand what the issue really is. Just because you haven't experienced the issue, doesn't mean it's non existent, haha
    Yes I am delusional. I am wasting my time trying to help someone that obviously doesn't want help.

    I do IT support. I have helped over a dozen pple with this issue. I experienced this issue myself with my first z10, 2 of my friends had the issue, and my mother had the issue.

    NOW you tell me...I didn't say it's not possible for it to be broken I am simply telling everyone to ensure its plugged in as this is a very common thread. and as stated above make sure your case is not in the way.

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    CDM76 and Q10Bold like this.
    03-16-14 01:09 PM
  18. Daytona123's Avatar
    I had a similar problem with my Z10, where my jack looked like it was in, but could be pressed harder to hear an audible second click. Ezapper's fix was exactly what I needed. Not that this is the cut and dried answer to everyone's problems, but it was in my case.
    CDM76 and ezapper2 like this.
    03-16-14 01:29 PM
  19. SlcCorrado's Avatar
    Yes I am delusional. I am wasting my time trying to help someone that obviously doesn't want help.

    I do IT support. I have helped over a dozen pple with this issue. I experienced this issue myself with my first z10, 2 of my friends had the issue, and my mother had the issue.

    NOW you tell me...I didn't say it's not possible for it to be broken I am simply telling everyone to ensure its plugged in as this is a very common thread. and as stated above make sure your case is not in the way.

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    You want to help? Use your IT skills and come fix my hardware, haha
    03-16-14 02:40 PM
  20. ezapper2's Avatar
    You want to help? Use your IT skills and come fix my hardware, haha
    Buy an IPhone, seems to fix everyone's issues for a week or so.

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    03-16-14 02:54 PM
  21. velkod's Avatar
    My z10 used to work. Now no. Q10 doesn't work either. Does it have One thing to do with dre bests headphones? Cuz my Q10 aux works in my truck fine. :s
    03-16-14 03:57 PM
  22. Satori Heyne's Avatar
    I too, thought I had a problem, my advice is to make sure that the headphone jack "clicks" properly into the socket. I found that I was being a bit too gentle.

    Posted via CB10
    CDM76 likes this.
    03-16-14 04:37 PM
  23. Satori Heyne's Avatar
    I too, thought I had a problem, I found that the headphone jack must "click" properly into the socket. I was worried about using too much force, but it does click. I now have no worries.

    Posted via CB10
    CDM76 likes this.
    03-16-14 04:43 PM
  24. SlcCorrado's Avatar
    Buy an IPhone, seems to fix everyone's issues for a week or so.

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    This is fun! What else you got?
    03-16-14 05:01 PM
  25. ezapper2's Avatar
    My z10 used to work. Now no. Q10 doesn't work either. Does it have One thing to do with dre bests headphones? Cuz my Q10 aux works in my truck fine. :s
    Could be. Compare it to the original one that came with the phone. Any diff?

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    03-16-14 05:01 PM
38 12

Similar Threads

  1. Audio issues with MLB At Bat 14
    By parothd95 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 11
    Last Post: 04-03-14, 12:23 PM
  2. Sachesi issue, or device issue?
    By rikenco in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 27
    Last Post: 03-15-14, 12:02 AM
  3. Wireless issue on my z10
    By Deadmunny in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-14, 07:47 AM
  4. Issues with Contact Names Being Displayed
    By Geoff Marolda in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-14, 01:46 AM
  5. Z30 BBM issue
    By minxy4683 in forum General BBM Chat
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-14, 03:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD