1. jamesand313's Avatar
    On Blackberry Q10...now my text messages are acting weird. when I go into the text threads, it acts as if I hit "compose text". I can't see the message conversations/threads, when I click on a thread, the compose and to field comes up. Then I have to type the person I want to text then and a whole new thread comes up. Ugh!!!!!

    Posted via CB10
    03-23-15 10:11 PM
  2. jamesand313's Avatar
    Anyone? Lol

    Posted via CB10
    03-24-15 07:46 AM
  3. hugh_jorgan's Avatar
    Assuming you rebooted your device. Aside from that, I got nothin'.

    Posted via CB10
    03-24-15 07:53 AM
  4. jamesand313's Avatar
    Should I do a hard reboot? It's like I can't open my old threads but when I compose a new text to the person, that new thread works fine. I can't even delete the old ones that's still in there. It's like they all just prompt to "compose new text". I like to save all my texts, I don't want to start all over.

    Or is it a safe trick to do like a restore point? Like save my files/texts from BlackBerry Link then restore them via link or even restore the last messages from my last back up?

    Posted via CB10
    03-24-15 01:46 PM
  5. tommichael88's Avatar
    Yes! But depending on what OS version you're running. I used to ALWAYS run into this issue...- switched to dark mode and haven't had it after that.

    Sorry this is a repost from a similar post you wrote elsewhere

    Posted via CB10
    03-24-15 10:00 PM
  6. TheBirdDog's Avatar
    I'm not sure if this is the exact same problem that you are having but I was finding some severe lag loading old messages on my Passport. I actually found Blend to be the cause. Turn off Blend in your quick settings and see if that works.
    I love what Blend does but it needs a bit of work to be as great as it could be. Definitely still a bit slow and laggy.

    Posted via my BlackBerry Passport
    03-24-15 10:02 PM
  7. js17's Avatar
    Hey! A friend just ran into the same issue.. In trying to hunt down a fix for her, this was the only thread I found with someone reporting that exact same issue, except my friend is seeing this on the Blackberry Classic. Assuming no one has a fix yet then? :-/
    04-21-15 04:31 PM

Similar Threads

  1. How to play music in car via bluetooth from blackberry?
    By jamesand313 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-15, 06:38 PM
  2. Does Text Messages act up sometimes?
    By jamesand313 in forum General Carrier Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-15, 09:50 PM
  3. problem with Microsoft exchange activesync account
    By Weimin You in forum BlackBerry Classic
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-15, 08:04 AM
  4. Classic- download full images in browser automatically?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-24-15, 12:33 AM
  5. Email signature in Blend
    By Fastmarc in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-15, 10:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD