1. Nolanappraiser's Avatar
    Still having issues. Email will be sent but hangs for hours (clock shows). Talked to Roger, of course not them (this happens on wi-fi, datat, etc). Blackberry doesn't know. I receive emails ok. I set up my yahoo account and when I send I get the red did not send icon. I get just can't send. Anyone have suggestions

    Posted via CB10
    09-10-14 12:38 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Have you recently installed a new OS?
    Have you asked your carrier why you can't send messages? They should be troubleshooting for you.
    09-10-14 01:00 PM
  3. Nolanappraiser's Avatar
    I'm with rogers. In their eyes it's not them it's you. Having other issue with kids icrap phone sucking 4gb of data when it's turned off.

    Posted via CB10
    09-10-14 01:15 PM
  4. anon7902371's Avatar
    Reboot the Hub? Hard reboot? Reinstall OS. Cheers

    Posted via CB10
    09-10-14 01:22 PM
  5. Joshu42's Avatar
    It can be network or software related. First use Wi-Fi, if the behavior change, it's network related. If not, it can be your SMTP account. Can you give us a list of the email accounts you have set and which one is the default ? And add if you just entered you emails and credentials when you created the accounts on your BlackBerry or if you set the pop/imap/smtp yourself.
    09-10-14 03:38 PM
  6. Nolanappraiser's Avatar
    Well yahoo had same issue but hotmail, no problems. My work account (calgaryappraiser.com) worked for 10 months then this. For now I'll use my hotmail to respond till I get it fixed or set up a Gmail Orr figure out what my rogers.blackberry.net password is.

    Posted via CB10
    09-11-14 11:32 AM
  7. Joshu42's Avatar
    I guess the end of the ten month coincide with the add of an account ?
    Try to set a different default account : Settings > Accounts > Set Default Account and change the default email address.
    09-11-14 12:43 PM
  8. Nolanappraiser's Avatar
    No its really frustrating. I've added a 2nd email so I can send email. No one seems to know

    Posted via CB10
    09-11-14 08:31 PM
  9. robsteve's Avatar
    Check with who ever provided support for the problem email. They may have changed something on their SMTP server.

    For example, I was having problems setting up an account for my inlaws on a Z10 I loaned them for a cross country trip. After having no luck for an hour or so, I finally called the support for their email provider ( Bell Aliant) . On their system, the had to enable SMTP access on the account in order to access the SMTP server when not on their home internet.

    Posted via CB10
    09-11-14 08:53 PM

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 09-11-14, 06:06 PM
  2. Blackberry 8230 missing the servicebooks for email [ yahoo/gmail
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-14, 07:08 PM
  3. Rogers EMAIL TO MMS
    By sixacross in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-14, 10:37 AM
  4. Composing emails picks random fonts, sizes, and colors
    By Saurabh Nanda in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-14, 07:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD