1. bluesjr01's Avatar
    I try to send pictures in a text, all they get is the message, is this an issue, or am I doing something wrong?

    Posted via CB10
    05-02-14 09:26 PM
  2. anon721037's Avatar
    Make sure your mms settings are correct and info also.
    05-02-14 09:28 PM
  3. jmrat24's Avatar
    I try to send pictures in a text, all they get is the message, is this an issue, or am I doing something wrong?

    Posted via CB10
    I just had the same issue resolved. When sending a pic, it switches to MMS mode, also when doing a group chat. I couldnt do that either. I brought phone to sprint and they did a factory reset. All I had to do was backup my contacts, and it was working again. It also started after the 10.2.1 update. Hope this works for you. I updated OTA which ive now learned can have some issues for some reason vs doing it through BlackBerry link.

    Posted via CB10
    05-03-14 10:50 AM
  4. bluesjr01's Avatar
    I just had the same issue resolved. When sending a pic, it switches to MMS mode, also when doing a group chat. I couldnt do that either. I brought phone to sprint and they did a factory reset. All I had to do was backup my contacts, and it was working again. It also started after the 10.2.1 update. Hope this works for you. I updated OTA which ive now learned can have some issues for some reason vs doing it through BlackBerry link.

    Posted via CB10
    I'm on Sprint, so thanks, didn't have this issue before the update.

    Posted via CB10
    05-03-14 11:45 AM

Similar Threads

  1. Another $.99 video sale (in the US)!!
    By kthhrrsn in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-14, 07:48 AM
  2. Textmessages not appearing properly in hub
    By superbowl_deluxe in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-14, 01:40 PM
  3. BlackBerry is slowly gaining traction in London
    By TheoRadu in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 101
    Last Post: 05-04-14, 11:52 AM
  4. Facebook in BB10 Browser Not Working
    By dondizm in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 05-03-14, 04:01 PM
  5. 15+15 LTE Going live in Minneapolis, MN.
    By gariac in forum General Carrier Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-02-14, 08:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD