1. fatihtrkc's Avatar
    I recently installed blackberry os 10.3.3 on my Q10 with blackberry os 10.1 using an aotuloader for SIC Multiwipe and 10.3.3 and blackbery reset on every boot this is normal and is there a solution please help (I used Google Translate and sorry for the bad english)
    02-01-23 08:39 AM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    If the issue is it won't complete the setup process.... go here https://forums.crackberry.com/showth...1#post13625326

    Otherwise, use a different Autoloader, but no need to use SIC Multiwipe...
    02-01-23 10:15 AM
  3. conite's Avatar
    I recently installed blackberry os 10.3.3 on my Q10 with blackberry os 10.1 using an aotuloader for SIC Multiwipe and 10.3.3 and blackbery reset on every boot this is normal and is there a solution please help (I used Google Translate and sorry for the bad english)
    https://mega.nz/file/VZRHwLpa#fcLBhF...yrAxtdPBdUToso

    You have what is referred to as the blue LED problem. Just sideload the above, and everything will be fine.
    brookie229 likes this.
    02-01-23 10:37 AM

Similar Threads

  1. Is there a way to install productivity tab on new android phone?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-23, 06:33 PM
  2. Getting info from BlackBerry content transfer backup on Gdrive
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-23, 04:34 PM
  3. bad spacebar on Key2 BBF100
    By jzorn in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-23, 05:35 PM
  4. Guidance on getting leap up and running
    By Jamiesd in forum BlackBerry Leap
    Replies: 6
    Last Post: 01-20-23, 04:02 AM
  5. Browsers - which ones use the least memory on a PC?
    By Paul Reichert in forum Ask a Question
    Replies: 11
    Last Post: 01-16-23, 08:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD