04-07-14 06:20 AM
31 12
tools
  1. Aju's Avatar
    Since last some weeks, my Q10 gets suddenly switched off in no specific percentage but below 16 %. No matter , how many times I try to restart, it wont load fully. When it comes to main page, all a sudden it goes off . But when i removed my battery and kept away for half hours and more as seen in some threads, it works, but only for little time. sometimes the battery comes back to 25& or plus and then it works perfectly until it properly drains out. but in the next cycle am facing the same thing

    * Did battery pulls a lot of times..
    * Did software up gradation more than 3 times
    * Did complete format many times.
    * Tried reloading thru BB link.

    Btw am on OS 10.2.1.2102

    Please help me out people.....plzz....
    04-02-14 11:44 AM
  2. anon721037's Avatar
    Since last some weeks, my Q10 gets suddenly switched off in no specific percentage but below 16 %. No matter , how many times I try to restart, it wont load fully. When it comes to main page, all a sudden it goes off . But when i removed my battery and kept away for half hours and more as seen in some threads, it works, but only for little time. sometimes the battery comes back to 25& or plus and then it works perfectly until it properly drains out. but in the next cycle am facing the same thing

    * Did battery pulls a lot of times..
    * Did software up gradation more than 3 times
    * Did complete format many times.
    * Tried reloading thru BB link.

    Btw am on OS 10.2.1.2102

    Please help me out people.....plzz....
    you should not do battery pulls first off, hold your volume up and down buttons until you see the blue loading circle, and second i would load the new leak 2947 that released last week, it works great on my q10
    04-02-14 12:06 PM
  3. Aju's Avatar
    i tried holding the buttons when switched off, but it never gets on...and thats wen i pull my battery..if my memory is fyn, i think i had the same trouble with 2947 too wen i did that....anways i wil try once more.....other than this any other suggestions ??
    04-02-14 12:22 PM
  4. davisgq's Avatar
    Could be a defective battery, maybe? And also, I am assuming that you are connected to a power source when trying to re-boot?
    04-02-14 12:31 PM
  5. Aju's Avatar
    am worried if its defective battery or not....but since my handset is bought from dubai and am in India now, i cant avail warranty repllacement..so trying my level best to solve it myself.
    no...wen i was trying to reset pressing keys, fon wasnt plugged in...
    Could be a defective battery, maybe? And also, I am assuming that you are connected to a power source when trying to re-boot?
    04-02-14 12:41 PM
  6. anon721037's Avatar
    Hold the power button then and see if the loading circle comes on.

    Posted on my Z30 on Z30STA100-5/10.2.1.2947
    04-02-14 01:51 PM
  7. Aju's Avatar
    i loaded 2947 now...lemme have a check for a day and will come back...btw, dint get your point of holding power button until loading circle comes up.. i just tried that now from main page, but went off as usual. can you just detail me what you meant ??
    Hold the power button then and see if the loading circle comes on.

    Posted on my Z30 on Z30STA100-5/10.2.1.2947
    04-02-14 01:56 PM
  8. anon721037's Avatar
    i loaded 2947 now...lemme have a check for a day and will come back...btw, dint get your point of holding power button until loading circle comes up.. i just tried that now from main page, but went off as usual. can you just detail me what you meant ??
    hold the both buttons in for a good minute or so the blue loading circle will show up.
    04-02-14 01:57 PM
  9. Aju's Avatar
    Thanx machaa....will try this and lemme run my boy for a day or 2 and den i will get back to u...
    hold the both buttons in for a good minute or so the blue loading circle will show up.
    04-02-14 02:12 PM
  10. Naeg1995's Avatar
    6 months now I have about the same problem.
    I have opened a couple of threads,some following
    http://forums.crackberry.com/blackbe...update-903343/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...r-call-877785/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...ounter-916786/
    I have tried I think everything.
    Please if you can try this : when it shuts down pull the battery out, take of your sim and open the phone again without the sim inside.
    I'm my case the phone works without the sim inside until 0%
    I hope we will find a solution


    From My Sexy Blackberry Z10
    Last edited by Naeg1995; 04-02-14 at 04:32 PM.
    04-02-14 04:20 PM
  11. Aju's Avatar
    Yah...tried that last nite...it did work untill it completely drained out...now whats happening?

    Posted via CB10
    04-02-14 09:31 PM
  12. anon721037's Avatar
    Well you could try a new battery, or send it back for warranty work.
    anon(1852343) likes this.
    04-02-14 09:37 PM
  13. Aju's Avatar
    I really doubt its the trouble with OS. Now which software u running?
    yesterday, I loaded a leak of 2947. Lemme check if there's problem with that OS too...*fingers crossed*

    Posted via CB10
    04-02-14 09:41 PM
  14. Aju's Avatar
    6 months now I have about the same problem.
    I have opened a couple of threads,some following
    http://forums.crackberry.com/blackbe...update-903343/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...r-call-877785/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...ounter-916786/
    I have tried I think everything.
    Please if you can try this : when it shuts down pull the battery out, take of your sim and open the phone again without the sim inside.
    I'm my case the phone works without the sim inside until 0%
    I hope we will find a solution


    From My Sexy Blackberry Z10


    Posted via CB10
    04-02-14 09:43 PM
  15. Naeg1995's Avatar
    Yah...tried that last nite...it did work untill it completely drained out...now whats happening?

    Posted via CB10
    Unfortunately I have tried 3 batteries (one that came with the phone) and 2 more I bought genuine spare batteries....but the problem is the same....
    I'm sad saying this, but I think is a hardware issue
    6 months now I have tried everything ...
    (leaks , official firmwares ,hard resets, wipes clean restores, and also risked doing soft brick to my phone so I can install by scratch new official os) but every time the same condition...
    I really hope it's a software issue....but I can't think something else to do....

    From My Sexy Blackberry Z10
    Last edited by Naeg1995; 04-03-14 at 12:02 AM.
    04-02-14 11:32 PM
  16. Aju's Avatar
    No way people.....problem still persists....just minutes b4, fon went off at 14
    Wot am I suppose to do now??
    I have done a hard reset after plugging into charger....hopefully, nxt tym it doesnt comes...

    Posted via CB10
    04-03-14 12:53 PM
  17. Naeg1995's Avatar
    No way people.....problem still persists....just minutes b4, fon went off at 14
    Wot am I suppose to do now??
    I have done a hard reset after plugging into charger....hopefully, nxt tym it doesnt comes...

    Posted via CB10
    I decided today , after i saw you thread that in my opinion its a hardware issue
    6 months now believe me i have tried everything and spent hundreds of hours googling for a solution , but nothing can fix my Q.
    I have found another person (we are three now) with the same issue and he had to send his phone for service they gave him back a refurbished one cause they couldnt fix it .
    i'll sent tomorrow my phone also for service . hope everythings goes fine cause in my country the technical support for blackberry is almost ZERO and hope also that they wont send it back to me in wοrst condition
    I prefer to get a refurbished phone (if they give me ofcourse)but i cant handle everytime my phone shutting down at 14% with the sim is inside it

    p.S i really hope you find a solution
    04-03-14 03:29 PM
  18. Aju's Avatar
    U serious???
    Oh...thts bad....i dont have guaranty in my. Country...what am I suppose to do?

    Posted via CB10
    04-03-14 09:59 PM
  19. arlene_t's Avatar
    You gotta return and vchange to new one. You got a lemon.
    04-03-14 10:19 PM
  20. anon(1852343)'s Avatar
    Why is there no warranty? Your phone can't be a year old yet

    Q10 with Telus on 10.2.1.2141
    04-03-14 10:25 PM
  21. Aju's Avatar
    i purchased it from Dubai and am residing in India now.
    Why is there no warranty? Your phone can't be a year old yet

    Q10 with Telus on 10.2.1.2141
    04-04-14 03:08 AM
  22. Aju's Avatar
    do anybody knows if i pay any amount in Germany blackberry , i can get warranty for my Q10 ? coz am flying to germany april last
    04-04-14 03:09 AM
  23. Aju's Avatar
    Hey people....it seems like my battery drain problem at 14 is stopped since ( I did a hard reset (Volume keys press) once fon got off kpng it in power and olso I did one xtra ordinary thing which I have never did, ie charging fon at 75 til full). Donno which one worked but anyways am glad it stopped. Its 2nd day today am running below 14 And am t 10 wen typing now
    Bt, ders one another prob *** up since last 2 days, ie xtra click of space bar.
    Wot u ppl think?
    Shud I replace de fon or try reloading orginal OS?

    Posted via CB10
    04-05-14 12:11 PM
  24. Naeg1995's Avatar
    Hey people....it seems like my battery drain problem at 14 is stopped since ( I did a hard reset (Volume keys press) once fon got off kpng it in power and olso I did one xtra ordinary thing which I have never did, ie charging fon at 75 til full). Donno which one worked but anyways am glad it stopped. Its 2nd day today am running below 14 And am t 10 wen typing now
    Bt, ders one another prob *** up since last 2 days, ie xtra click of space bar.
    Wot u ppl think?
    Shud I replace de fon or try reloading orginal OS?

    Posted via CB10
    When you are at 10% from another phone make a phone call to your mobile and please tell me if it shuts down
    Thank you

    From My Sexy Blackberry Z10
    04-05-14 05:31 PM
  25. Aju's Avatar
    There wasnt any problem wen I got kols and made kols strde...strde nite I reloaded the official software 2141. Donno, if the gone problem s gonna come back. Anyways I wil kp reporting here fellaas....afterall u r my 911 in BlackBerry

    Posted via CB10
    04-05-14 10:45 PM
31 12

Similar Threads

  1. BBW Movies - Issue
    By mphillips828 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 16
    Last Post: 04-05-14, 03:25 AM
  2. just ordered new q10 ( is the screen like the 9900?
    By angelmendoza in forum BlackBerry Q10
    Replies: 15
    Last Post: 04-03-14, 10:44 AM
  3. The Force is strong with this one!
    By ChaErra in forum BlackBerry Q5
    Replies: 6
    Last Post: 04-03-14, 09:46 AM
  4. Problem with BlackBerry Webworks 2.0.0.71 (Complete Newbie)
    By Dan Braithwaite in forum Developers Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-14, 11:25 PM
  5. T-Mobile Z10 on AT&T MMS Issues (Help)
    By cdronm in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 04-02-14, 10:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD