1. dawnjc79's Avatar
    I have 3 alarms and I usually just use the first one, I leave the rest as "off". The past 2 days (yesterday and today) I have been using the 2nd one and to my horror, it never went off. I dismissed it yesterday as I thought it could be my mistake and I didn't toggle "on" but it happened again today and the alarm was "on". I did however notice that it's a different colour (blue) from the other 2 alarms (red).

    I have attached a screenshot in this post. Could someone provide some insight as to what's happening?
    Alarm not going off-img_20140820_085201.png

    Posted via CB10
    08-19-14 10:43 PM
  2. anon(1852343)'s Avatar
    R u running leaked software?

    Q10 with Telus on 10.3.0.296
    08-19-14 10:53 PM
  3. mycj7's Avatar
    Red is for am and blue is for pm.

    Posted via CB10
    08-19-14 11:11 PM
  4. KR2013's Avatar
    I started noticing my Calendar notification alarm not going off sometimes after I upgraded my Z10 to 10.2.1.3247. My guess is it is a bug in the OS. I don't know which OS you are running, but you may be experiencing a similar thing, but with clock alarms.

    Posted via CB10
    08-19-14 11:14 PM
  5. dawnjc79's Avatar
    Red is for am and blue is for pm.

    Posted via CB10
    OMG I feel dumb now. No wonder it didn't go off...

    Posted via CB10
    08-20-14 09:35 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-15-14, 04:48 AM
  2. New cb10 app not showing subscribed threads.
    By kfh227 in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-14, 08:49 AM
  3. Video taken with Z10 not playing back
    By Ayla Pnx in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-19-14, 07:42 PM
  4. Candy crush is not running in my z10
    By Saif Ur Rehman1 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-19-14, 05:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD