1. G_Unit MVP's Avatar
    I'm having some weird behavior with my Priv. The download speed when I'm connected to 4g is around 3 Mbps, if I set the network to only connect to 3g I get around 8 Mbps.

    I thought it was a problem with my carrier, then I switched my SIM to the Passport, and I get 30 Mbps on 4g.

    Any ideas about what it could be?

    The Passport is SQW100-4 and the Priv is SQV100-3, so both supports the same frequencies.

    I contacted the carrier and they said it was all ok on their end.
    10-27-17 06:59 PM
  2. G_Unit MVP's Avatar
    Also, if a put my SIM in the Passport, and connect the Priv to my Passport's wi-fi router I get 38 Mbps down and 12 Mbps up.

    What the hell am I missing?
    10-27-17 08:31 PM

Similar Threads

  1. Who is switching, or has switched, from PRIV?
    By MPdeH in forum BlackBerry Priv
    Replies: 110
    Last Post: 01-14-18, 03:08 PM
  2. Instagram unable to upload on Keyone but works on Priv
    By PtoK in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 23
    Last Post: 11-21-17, 04:22 PM
  3. How to add Facebook contacts on newly activated Classic?
    By broncot in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-27-17, 01:14 PM
  4. Music Player with Playback speed control?
    By granseal in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 0
    Last Post: 10-27-17, 08:48 AM
  5. Reboot on Incoming Calls
    By doubleup4life in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 0
    Last Post: 10-27-17, 07:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD