09-15-19 05:20 PM
27 12
tools
  1. YzzoF's Avatar
    No more replacement need !

    Go to Settings > Security > Screen lock, change it to None, then restart the phone.

    Then via ADB and fastboot:
    adb reboot bootloader
    fastboot erase modemst1
    fastboot erase modemst2
    fastboot reboot


    You can now reenable your security options.

    Happy end !
    04-27-16 11:16 AM
  2. raino's Avatar
    What's the "USA band" selection issue?
    Gigolo69 likes this.
    04-27-16 11:36 AM
  3. zocster's Avatar
    http://forums.crackberry.com/blackbe...oblem-1059561/ looks like he's talking about this one...
    raino likes this.
    04-27-16 11:38 AM
  4. ToniCipriani's Avatar
    No more replacement need !

    Go to Settings > Security > Screen lock, change it to None, then restart the phone.

    Then via ADB and fastboot:
    adb reboot bootloader
    fastboot erase modemst1
    fastboot erase modemst2
    fastboot reboot


    You can now reenable your security options.

    Happy end !
    I've heard lots about erasing those partitions, IMEIs getting wiped and phones permabricked. Proceed with caution.
    04-27-16 11:51 AM
  5. YzzoF's Avatar
    This fix was provided by Blackberry support team after a long discussion withh them and they agreed to disclose this information so I consider this way pretty safe
    04-27-16 11:56 AM
  6. ToniCipriani's Avatar
    If only they told me earlier. I liked my original hardware better.
    04-27-16 12:19 PM
  7. gizmo21's Avatar
    thx - archived that.
    But too late for me, phone went back to BB (for other reasons) and I got replacement device.
    04-28-16 08:38 AM
  8. 36dbldz's Avatar
    Not sure everyone knows ADB, fastboot, etc

    Posted via the CrackBerry App for Android
    Gigolo69 likes this.
    04-28-16 08:42 AM
  9. gizmo21's Avatar
    Not sure everyone knows ADB, fastboot, etc

    Posted via the CrackBerry App for Android
    well to be fair if one "ran into" that "USA Band" problem, he also knows how to google adb and fastboot
    04-28-16 08:48 AM
  10. Uzi's Avatar
    Thanks! hope this helps people with similar problem
    04-28-16 09:11 AM
  11. Morteza Alirezaei's Avatar
    Thx.....!!!
    that's worked for me..
    04-29-16 07:08 AM
  12. nisido's Avatar
    Many thanks!
    My Priv is fixed with this instructions.
    06-25-16 07:51 PM
  13. zubsani's Avatar
    this fixed mine. Thank you
    07-02-16 05:49 AM
  14. Axide's Avatar
    No more replacement need !

    Go to Settings > Security > Screen lock, change it to None, then restart the phone.

    Then via ADB and fastboot:
    adb reboot bootloader
    fastboot erase modemst1
    fastboot erase modemst2
    fastboot reboot


    You can now reenable your security options.

    Happy end !
    I run on adb and type those command and it saying " <waiting for any device> and I wait like forever.
    Is something wrong?
    08-26-17 04:43 AM
  15. Jhorol's Avatar
    When I search for device on ADB fastboot device not listed and reboot bootloader not working.
    My phone is DTEK 50.
    Pls help me.
    09-20-17 01:44 PM
  16. furieux's Avatar
    could the radio of his device not have the full array of the USA bands leaving the system in a conundrum as to how to activate that request blocking the radio at that command?
    09-20-17 02:12 PM
  17. Jhorol's Avatar
    Radio full but on cmd.exe adb devices not found.
    09-27-17 01:42 PM
  18. thurask's Avatar
    Radio full but on cmd.exe adb devices not found.
    Have you installed USB drivers?

    https://swdownloads.blackberry.com/D...1570F46266A608
    09-27-17 02:50 PM
  19. Jhorol's Avatar
    Yes installed, BlackBerry device found on device manager but adb reboot bootloader command does not work, and adb devices not listed. Thanks.
    09-27-17 11:14 PM
  20. Jhorol's Avatar
    I have also enable USB debugging,
    pls guide me step by step to resolving this problem. Thanks.
    09-27-17 11:26 PM
  21. Jhorol's Avatar
    I run on adb and type those command and it saying " <waiting for any device> and I wait like forever.
    Is something wrong?
    What is the status of your problem, is this solve or not. Pls tell me. I am facing the same problem now.
    10-02-17 10:45 AM
  22. tickerguy's Avatar
    when you plug in the phone select file transfer for the mode, not just charging (or enable debugging during charging in the developer screen.). When you plug it in you should get a pop-up on the phone asking if that computer should have debugging access - select yes.
    10-02-17 02:43 PM
  23. Axide's Avatar
    Have clueless and I just give up and installed flashing app that I found somewheres on internet.. lol
    10-03-17 02:07 AM
  24. Jhorol's Avatar
    when you plug in the phone select file transfer for the mode, not just charging (or enable debugging during charging in the developer screen.). When you plug it in you should get a pop-up on the phone asking if that computer should have debugging access - select yes.
    as per your advice 1st step done(adb reboot bootloader), after that when i type fastboot erase modemst1, and it saying " <waiting for any device> and I wait like forever.
    10-03-17 03:29 AM
  25. Jhorol's Avatar
    my problem still pending, pls help.
    10-17-17 03:21 AM
27 12

Similar Threads

  1. WTB: Charging Dock for z30
    By austriker in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-16, 09:30 AM
  2. AFW Setup issue in BES12.4, any help?
    By mgutpa in forum BES 12
    Replies: 9
    Last Post: 05-03-16, 11:51 AM
  3. Selecting emails for deletion, limits
    By Toddboy71 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 8
    Last Post: 04-27-16, 06:29 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-27-16, 09:10 AM
  5. Issue with the letter A on the PP keyboard
    By hrodrig23 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-16, 07:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD