1. chauhanhm1's Avatar
    Can anyone help me with this issue the mobile starts up like normal I see all the logos up until the Android with the shield logo and then all I get is the blue starfield background screen. I have called my mobile and it will works but nothing on the screen just the background screen. Please Help.
    03-06-19 02:06 AM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Nothing happens if you use the navigation keys or pull down from the top?

    What about app shortcuts from the keyboard.. .and of those work?

    Have you done the 32 second reboot?
    03-06-19 10:48 AM
  3. Lindsay Dastrup's Avatar
    yes. try pressing the power bhtton on left for 32 seconds.
    03-06-19 11:12 AM
  4. Sigewif's Avatar
    yes. try pressing the power bhtton on left for 32 seconds.
    I have used the reboot solution a number of times. The apps not showing up on the screen is one of the symptoms I have experienced. I am assuming it is bogged down and the apps aren't loading. Sometimes they eventually will load. The 32 second reboot clears up things up.
    03-06-19 02:31 PM
  5. Lindsay Dastrup's Avatar
    All that's left to do is restore
    03-06-19 07:22 PM
  6. chauhanhm1's Avatar
    Thanks for the help, but no resolution. seems like the screen is made up of two parts top layer and a bottom layer that is the background. maybe the top layer is broken.
    03-08-19 01:27 AM

Similar Threads

  1. BlackBerry Hub Update issues - 3.5.19
    By SRQBerry in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 28
    Last Post: 07-22-19, 07:08 PM
  2. Priv: Ringer works, BUT NO OTHER SOUND DOES
    By Geor Niki in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-19, 01:54 PM
  3. Google Play Store / App update issue
    By GusBandicoot in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-19, 01:09 PM
  4. BlackBerry Hub+ app design refreshes move out of beta!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-19, 06:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD