06-14-19 09:30 AM
580 ... 21222324
tools
  1. conite's Avatar
    Do you have an idea about erasing system image and overwriting other.
    It's can't be done. Not on a BlackBerry anyway.

    Trust me - NOTHING provides better battery life than the latest Priv OS - Oct 5 2017.
    Gerard62100 and moonflyer like this.
    04-10-18 02:41 PM
  2. lwala4's Avatar
    Can I use a noncarrier autoloader on a carrier PRIV?
    04-16-18 05:41 AM
  3. conite's Avatar
    Can I use a noncarrier autoloader on a carrier PRIV?
    TMO, Verizon, and AT&T have their own, and you can't use the ROW version on them.
    04-16-18 06:36 AM
  4. lwala4's Avatar
    So, I cant remove the loads of bloatware that comes with them?
    04-16-18 06:39 AM
  5. conite's Avatar
    So, I cant remove the loads of bloatware that comes with them?
    Nope.
    04-16-18 06:40 AM
  6. lwala4's Avatar
    Nope.
    04-16-18 06:45 AM
  7. jcrutchvt2010's Avatar
    So, I cant remove the loads of bloatware that comes with them?
    Not Entirely True. You can place the SYSTEM.IMG and OEM.IMG from the Rest of World/South Korean Version over your Verizon autoloader. The only thing you have to make sure is then build numbers match exactly for VZW and ROW or South Korea Version. I have a version posted that I'm running now on my Verizon Priv and it's working flawlessly with minimal VZW garbage.
    04-16-18 09:02 AM
  8. jcrutchvt2010's Avatar
    Not Entirely True. You can place the SYSTEM.IMG and OEM.IMG from the Rest of World/South Korean Version over your Verizon autoloader. The only thing you have to make sure is then build numbers match exactly for VZW and ROW or South Korea Version. I have a version posted that I'm running now on my Verizon Priv and it's working flawlessly with minimal VZW garbage.
    This autoloader is being used on my VZW with no issues.

    https://forums.crackberry.com/blackb.../#post13153234
    04-16-18 09:03 AM
  9. lwala4's Avatar
    This autoloader is being used on my VZW with no issues.

    https://forums.crackberry.com/blackb.../#post13153234
    Muchas Gracias. Let me try this.
    04-16-18 09:30 AM
  10. lwala4's Avatar
    Not Entirely True. You can place the SYSTEM.IMG and OEM.IMG from the Rest of World/South Korean Version over your Verizon autoloader. The only thing you have to make sure is then build numbers match exactly for VZW and ROW or South Korea Version. I have a version posted that I'm running now on my Verizon Priv and it's working flawlessly with minimal VZW garbage.
    Please share Screenshots.
    04-16-18 09:31 AM
  11. jcrutchvt2010's Avatar
    Please share Screenshots.
    I'm currently running my KeyOne but I can give you some screenshots if you doubt the process. There may be some in the XDA thread on the same topic.
    04-16-18 09:37 AM
  12. balu dhanikonda's Avatar
    How to install TWRP in Priv. Is flashing possible?
    05-03-18 03:51 AM
  13. conite's Avatar
    How to install TWRP in Priv. Is flashing possible?
    No. Bootloader is locked.
    05-03-18 05:12 AM
  14. thurask's Avatar
    AAV985 and AAW068 loaders are up. All quiet on the AT&T front.
    jcrutchvt2010 likes this.
    05-26-18 08:14 PM
  15. Priv4U's Avatar
    Anyone with a PRIV STV100-4 tried to update to the AAW068 using the link above could you please provide your feedback of any problems you may have had?
    Thanks.
    05-30-18 09:16 PM
  16. Metall-ali's Avatar
    HI,
    Yesterday i got the new Update for my Priv (STV100-4).
    Unfortanatly i wars unable to install it so i had to i follow the instruction from BlackBarry Article Number: 000046990 to install the Update.

    After the Reboot i could use the Phone until i lock it the first Time (short press to the Power-Boutton)
    But as i try to unloc the Phone my screen stays black

    Can someone help me?
    I tryed the Power&Volume down technic several times but im not abel to enter the Bootloader.
    06-10-18 06:46 AM
  17. Garavar's Avatar
    I have SVT100-1 it's Factory Unlocked, but has ATT logo on back cover.

    My carrier is Tmobile, can I download the Tmobile autoloader? Or do I have to stick with ATT?
    10-05-18 10:12 PM
  18. thurask's Avatar
    I have SVT100-1 it's Factory Unlocked, but has ATT logo on back cover.

    My carrier is Tmobile, can I download the Tmobile autoloader? Or do I have to stick with ATT?
    The AT&T logo on the back means it's quite likely that you'll need the AT&T autoloader. If it was T-Mobile branded, then you would use the T-Mobile autoloader.
    10-05-18 11:23 PM
  19. gallouly's Avatar
    The AT&T logo on the back means it's quite likely that you'll need the AT&T autoloader. If it was T-Mobile branded, then you would use the T-Mobile autoloader.
    Hi there "thurask": hope you can help with my problem.. it's posted under "Priv"... here's a copy... appreciated...

    "Wonder if someone here can help.
    Problem:
    I save my contacts under Gmail & Local.
    I have some contacts that I can't Merge together under ONE contact card. Every time I try to merge these contacts together: they don't get merged under one card and I get 2 cards for the same contact ; one under Gmail and the other under Local.
    I kind of figured out where the problem is : when I open one of these contacts and select to join to an another identical contact: I find that there are multiple cards there and neither of them would join.. I want to get in there and delete these multiple cards from the phone... but don't know how... I guess if I deleted these entries that I only see when I try to join: I guess my problem will be solved.. Cause when I try to merge any other contact that I don't have a problem with : I don't see any identical cards to be joined...I don't know if I made myself clear enough.. I have attached some screenshots of an example of my problem..
    Any clues here??"
    11-06-18 01:38 AM
  20. ArmadaSot's Avatar
    Hello. If I am currently using AAG277 and have not yet received the update, I need to install AAV985, this is the latest upgrade for my phone, right?
    BlackBerry Priv Autoloaders.-notable-00003.jpg
    11-16-18 12:38 AM
  21. AssadTyson's Avatar
    Hi everyone,

    I'm actually running flashall.bat file for autoloader AAW068...I have the "It may take 5 to 15 minutes to securely wipe the device " " waiting for device" and the LED is blinking green for an hour now...is it normal ? should I try something else ?
    12-27-18 09:25 AM
  22. LionKD's Avatar
    So, if I have STV100-1 AT&T, can I use this method with fresh autoloaders (AAQ289 AT&T and AAW068 ROW)? Or I need replace only OEM.IMG?
    01-09-19 07:28 AM
  23. jcrutchvt2010's Avatar
    No, AT&T models are pretty much stuck since you can't replace oem or system images from different build numbers.
    01-10-19 04:47 PM
  24. Shun14's Avatar
    HI... new member Eric here with wife's Priv stuck @ Android startup after password input. Have gone through the method to d'load, extract, run O.S wipe/reload but continually get " loader is not valid for this device variant. The device variant detected is hlos-sig-tag:=, Please obtain a loader..etc.etc.. a Bell Canada Priv with latest ota. Any suggestions?
    01-14-19 03:26 PM
  25. Shun14's Avatar
    All ok now. Maybe a bad file download, as after the 8th attempt of running flashall it completed the wipe & re-install. Thanks for info & mop!
    Rico4you likes this.
    01-15-19 12:55 PM
580 ... 21222324

Similar Threads

  1. Is a Priv or DTEK worth buying in 2019?
    By Central Ca in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 36
    Last Post: 07-31-19, 07:45 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 06-14-19, 09:42 AM
  3. How can I change my BlackBerry Q10 to android operating system
    By MexDnavigator in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-19, 06:34 AM
  4. BlackBerry Z3 won't play music and videos
    By Purwan Ndari 15 in forum BlackBerry Z3
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-19, 06:50 AM
  5. Fast Tube for BlackBerry 10
    By curves2000 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 6
    Last Post: 06-12-19, 10:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD