Prime Day Deals:FireTV Stick $15 | Echo Dot $23
  1. fazzioo's Avatar
    Hello
    I have been testing the playback on 4k video from YouTube, I haven't noticed that the video playback freezes (select quality 1440p) can anyone confirm weather it is my device or the priv hasnt got the power.

    I have compared it against the Z5 and that plays back without any problems.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-26-15 04:26 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Mine plays back fine on WiFi, not so much on LTE though with 2 bars of coverage. Used this video as a test -
    John Doe99 likes this.
    11-26-15 04:51 PM
  3. fazzioo's Avatar
    That's the video I used to test originally and I have just tested again, and it freezes after the ant screen.

    At 1080p it works fine, strange.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-26-15 05:35 PM
  4. smart548's Avatar
    Mine plays back fine on WiFi, not so much on LTE though with 2 bars of coverage. Used this video as a test -
    I do not own a Priv, but I have appreciated the video! ;-)

    Posted via CB10
    11-26-15 05:36 PM
  5. fazzioo's Avatar
    Wanted to add, I am using the YouTube app

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-27-15 03:06 AM
  6. qwerty4ever's Avatar
    Mine plays back fine on WiFi, not so much on LTE though with 2 bars of coverage. Used this video as a test -
    Reminds me of the video quality of the BlackBerry PlayBook - excellent. Playback on my BlackBerry Priv on LTE.

    BlackBerry Priv with CrackBerry App for Android
    11-27-15 04:10 AM
  7. Akamali's Avatar
    Works fine on both Wi-Fi and LTE. Here on my Priv

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-27-15 05:29 AM
  8. jasonvan9's Avatar
    The video blaze posted is freezing and stuttering for me over wifi

    But when I play another 1440p video it works just fine... maybe its youtube?

    This is the other video I tested


    Mine freezes just as the snakes tongue comes out

    I'm also using the YouTube app

    *update
    Just tried the same video in chrome on desktop mode set to 1440p and it freezes and stutters the same as the app

    Posted via the CrackBerry App for Android
    Last edited by jasonvan9; 11-27-15 at 05:50 AM.
    11-27-15 05:36 AM
  9. fast666's Avatar
    Hello
    I have been testing the playback on 4k video from YouTube, I haven't noticed that the video playback freezes (select quality 1440p) can anyone confirm weather it is my device or the priv hasnt got the power.

    I have compared it against the Z5 and that plays back without any problems.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    No problem here.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-27-15 06:43 AM
  10. fazzioo's Avatar
    Seems like all my 4k YouTube video freeze, on the z5 it seems to be no problems, tested on the same network.

    Hmm anyone got any ideas?

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-29-15 10:14 AM
  11. hugh_jorgan's Avatar
    Mine froze on 4k too. Audio kept playing.
    Happened on both videos jason's played for 3.5 minutes, but then video froze, audio kept playing. Bla1ze's video froze after just a few seconds. Plays fine at 1080. Using WiFi with very fast Internet speed.
    Posted via the CrackBerry App for Android
    Last edited by hugh_jorgan; 11-29-15 at 10:38 AM.
    11-29-15 10:25 AM
  12. fazzioo's Avatar
    Apologies for being a bit thick, but should the Priv be able to play these videos?
    I though as it's a QHD device, it should be playing these without a problem

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-29-15 10:45 AM
  13. ealvnv's Avatar
    No issues with either video here, however, Bla1ze's video stutters on my pc .
    11-29-15 11:13 AM
  14. pgg101's Avatar
    Mine plays back fine on WiFi, not so much on LTE though with 2 bars of coverage. Used this video as a test -
    Works fine on 4GLTE full bars. Cool video BTW.

    RedBerry Passport /10.3.2.2639 / Telus
    11-29-15 11:27 AM
  15. jasonvan9's Avatar
    Anyone test this again after the update?

    Posted via my BlackBerry Passport
    12-19-15 04:37 PM
  16. Bob80220's Avatar
    I just watched the video and it played just fine... 4G LTE 2 bars.

    Edit: Really nice videos!!!

    Bob

    Posted via the CrackBerry App with my BlackBerry Priv on AT&T
    Last edited by Bob80220; 12-19-15 at 05:25 PM.
    12-19-15 05:04 PM
  17. dan99x99's Avatar
    It freezes on my Priv , audio keeps playing, freezes after the snake

    Posted via the CrackBerry App for Android
    12-19-15 11:04 PM
  18. Warlack's Avatar
    Tried a few videos and have to say that some are behaving weird and others are fine..... Seems to be a YouTube issue....

    this one is 🔥 and plays perfectly fine

    Posted via the CrackBerry App for Android
    12-19-15 11:27 PM
  19. forbid3n's Avatar
    30 FPS seems fine but 60 is what stutters.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    12-19-15 11:35 PM
  20. meltbox360's Avatar
    Keep in mind the Z5 is a snapdragon 810 which has a much more powerful GPU

    Posted via CB10
    12-20-15 12:06 AM
  21. jasonvan9's Avatar
    I'm still having this issue as of 2016/01/16

    Anyone else? I wonder why some are experiencing it and others are not... what is the difference?

    I set my PRIV up from scratch, did not transfer anything over using the transfer utilities I did it all manually, exporting contacts etc.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    Attached Thumbnails 4k YouTube videos-10505.jpg  
    01-16-16 06:27 PM

Similar Threads

  1. Running YouTube (Audio) in the background
    By CakesBerry in forum BlackBerry Priv
    Replies: 29
    Last Post: 07-14-17, 06:13 AM
  2. What video player for priv
    By fazzioo in forum Android Apps
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-15, 12:23 PM
  3. PlayBook Video Chat Down?
    By dman2009 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-15, 02:22 AM
  4. Watching video on the priv is awesome
    By Mark Sb in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 11-25-15, 03:46 PM
  5. When I open a video on my Z10 it gives me a message, what should I do?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 0
    Last Post: 11-25-15, 01:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD