1. Ayo312's Avatar
    Im sure I had the tickbox a few days ago and now it has gone...anyone had this happen before?
    Attached Thumbnails Audio Boost Tick-box Disappeared from options menu-img_00000017.jpg  
    12-04-12 03:30 PM
  2. tinker2000's Avatar
    does it not appear when you plug headphones in
    12-04-12 04:25 PM
  3. Ayo312's Avatar
    Nope, doesnt appear at all
    12-04-12 04:51 PM
  4. blackcaneaddict's Avatar
    No. Mines is still here. Have you tired to restart the Playbook to see if it shows up again?
    12-04-12 07:31 PM
  5. nnomad's Avatar
    Still here 2.1.0.1088.
    12-04-12 07:48 PM
  6. shadow10z's Avatar
    i'll check my playbook as soon as it take it to turn on.



    still on my playbook, newest update
    12-04-12 09:06 PM
  7. crabbitoldgit's Avatar
    I'm a UK user and if I select UK as the language in system settings then the audio boost option is not visible. However, if I select US in the language settings then the audio boost option is there. I'm pretty sure that it has something to do with the European Union setting rules regarding volume settings on portable audio devices as they seem to think we can't use our judgement as to what is loud and not good for us and what ain't.
    Ayo312 likes this.
    12-04-12 10:58 PM
  8. pacoman03's Avatar
    I'm a UK user and if I select UK as the language in system settings then the audio boost option is not visible. However, if I select US in the language settings then the audio boost option is there. I'm pretty sure that it has something to do with the European Union setting rules regarding volume settings on portable audio devices as they seem to think we can't use our judgement as to what is loud and not good for us and what ain't.
    That seems to be it. I got the same thing.
    12-04-12 11:46 PM
  9. Ayo312's Avatar
    Yup that is it!

    Dont know why the EU cant allow us to decided how loud we want our music to be played...controlling arses...
    12-05-12 02:07 AM
  10. daglesj's Avatar
    I'm fully setup for UK but still get the boost option when I plug in headphones.
    12-05-12 04:06 AM
  11. Ayo312's Avatar
    What PBOS version you using?
    12-05-12 10:59 AM
  12. daglesj's Avatar
    2.1.1.1088.
    12-06-12 04:37 AM

Similar Threads

  1. Audio Boost Disappeared
    By kimboweston in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 11-07-14, 05:23 AM
  2. 7.01.714 - Audio boost option missing?
    By vegas33139 in forum BlackBerry Torch 9860/9850
    Replies: 11
    Last Post: 08-23-13, 09:26 AM
  3. Some Email Address Folders Disappeared From Home Screen
    By rick7x in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-15-11, 04:33 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 07-23-10, 02:02 AM
  5. Contacts Disappear from Outlook
    By billhowe in forum BlackBerry 8830 WE
    Replies: 2
    Last Post: 03-07-08, 09:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.