1. KanwarG's Avatar
    I recorded two videos which were approx. 53 min long each. What happened was that I could see the first one under recorded videos, but not the second one. On restarting the playbook, the first one was also gone. I connected to desktop to see if I can find any, couldn't find any video. They were important videos and their loss is a big issue for me. I called technical support and they opened a ticket, I think there is an issue with the OS itself, it happened last week too; the second video never showed up on the playbook.

    Any help would be highly appreciated. Thanks!
    05-28-13 11:10 AM
  2. middbrew's Avatar
    Here's hoping technical support can find a solution for you. I've only taking a few videos with my PB, but have never lost any of them.
    05-28-13 01:03 PM

Similar Threads

  1. Video recording issue
    By bobo616 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 04-04-13, 12:22 PM
  2. video recording issues
    By briankstan in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-08-12, 11:51 AM
  3. $8 Tripod for video recording/photography with playbook
    By rholford in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 5
    Last Post: 03-10-12, 08:53 PM
  4. Playbook sample video recording rocks!
    By skyscraper04 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 04-18-11, 01:26 AM
  5. 8900 Video Recorder Lag Issues
    By NoFingerprints in forum BlackBerry Curve 8900
    Replies: 12
    Last Post: 08-24-09, 02:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD