1. rupam95's Avatar
    Here ya go,






    Start hunting guys.
    09-20-12 05:28 PM
  2. mphillips828's Avatar
    How did you find this in the beta? I dont have this
    09-20-12 05:32 PM
  3. Donnee's Avatar
    Yo dawg, we heard you like bugs, so we put a bug in your bug report tool, so you can encounter bugs while you report bugs!

    09-20-12 05:43 PM
  4. KermEd's Avatar
    hmm,

    Quip 2.3.2-pl | MODX
    https://github.com/dcjones/quip

    time to setup a new wifi slot devel05 - lol. Be interested to know the target IP for those QUIP requests though. Might need to run a wireshark and it might be force-set to an IP or hostname.
    09-20-12 05:49 PM
  5. BB_Bmore's Avatar
    Did this come in a update to the beta?
    09-20-12 06:19 PM
  6. clowrym's Avatar
    I had this the other day as well, I deleted it and haven't seen it since... I have no idea where it came from!!
    09-20-12 06:22 PM
  7. FF22's Avatar
    hmm,

    Quip 2.3.2-pl | MODX
    https://github.com/dcjones/quip

    time to setup a new wifi slot devel05 - lol. Be interested to know the target IP for those QUIP requests though. Might need to run a wireshark and it might be force-set to an IP or hostname.
    What he said but translated into English!
    DC506 likes this.
    09-20-12 06:25 PM
  8. BB_Bmore's Avatar
    Hey I found it on mine too!!!! Awww wait...wrong lady bug...FML.
    09-20-12 06:28 PM
  9. kretch's Avatar
    Please tell us what version of beta generated this icon and report.
    09-20-12 06:29 PM
  10. rupam95's Avatar
    Please tell us what version of beta generated this icon and report.
    I'm on the OS 2.1.0.840

    And who and how do i report this issue?
    Last edited by rupam95; 09-20-12 at 07:21 PM.
    09-20-12 07:18 PM
  11. kretch's Avatar
    r u sure its not one of your apps and not playbook reporting this error
    09-20-12 07:33 PM
  12. gregster09's Avatar
    It's an error message that refers to internal RIM systems...must have forgotten to remove it, and yes it would most likely be tied to the Bugreport app.
    09-20-12 07:33 PM
  13. kretch's Avatar
    What is the bugreport app? Is it native or side loaded?

    Well it is a beta.
    09-20-12 07:36 PM
  14. rupam95's Avatar
    What is the bugreport app? Is it native or side loaded?

    Well it is a beta.
    It is a native app, and came per-installed when i updated my PlayBook to BETA.

    Is RIM spying on my PlayBook? lol
    09-20-12 07:52 PM
  15. BB_Bmore's Avatar
    I whitelisted mine again just because
    pixieloulou and bnortey like this.
    09-20-12 08:41 PM
  16. kbz1960's Avatar
    I wish they had an automatic bug report sending info back to them to learn and fix things.
    09-20-12 08:58 PM
  17. Canuck671's Avatar
    I have the beta but I see nothing like that.
    09-20-12 09:44 PM
  18. Joe.User's Avatar
    I've seen this on a PlayBook used by an employee quite a while back
    09-20-12 09:50 PM
  19. diegonei's Avatar
    Nothing here...
    09-20-12 10:13 PM
  20. pixieloulou's Avatar
    I don't think this is just a Beta issue. I am on 2.0.1.358 and received a 1mb upgrade today. It said it was an application update so I thought it was just a browser fix. Now I have the ladybug icon at the bottom of the screen. Haven't clicked on it yet!
    09-21-12 02:03 AM
  21. ryacht's Avatar
    same here, update 2mb available for my 2.0.1.358. first i thought its a flash security update. but now i see that new bug report app.

    Ray

    Gesendet von meinem BlackBerry Playbook "Android Player" mit Tapatalk
    09-21-12 02:17 AM
  22. pixieloulou's Avatar
    I clicked on the bug, here is what opens
    09-21-12 02:19 AM
  23. A1Berry's Avatar
    I don't think this is just a Beta issue. I am on 2.0.1.358 and received a 1mb upgrade today. It said it was an application update so I thought it was just a browser fix. Now I have the ladybug icon at the bottom of the screen. Haven't clicked on it yet!
    I am on 2.0.1.668 and also received a 1mb update today and of course clicked on it
    Last edited by A1Berry; 09-21-12 at 02:29 AM.
    09-21-12 02:20 AM
  24. kboya's Avatar
    I had a 1mb update and no change (defo no bug icon).
    09-21-12 03:14 AM
  25. GreyGhostRos's Avatar
    I think I remember a few people reporting that they had that BugReport app when they installed the latest beta.. I don't have it
    09-21-12 11:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD