03-20-13 02:03 PM
195 ... 678
tools
  1. Ittles's Avatar
    Works so much better, I was so nervous for a while, what would I do without the crackberry!!!
    03-11-13 09:27 PM
  2. robsteve's Avatar
    I am getting some browser crashing over the last few days. For example if I try to select the Q10 picture on the main blog to open the article, the browser will crash. Is there something new in the code, maybe Adobe related? It seems to be related to the orange grad that is overlaid when the picture is selected.
    03-16-13 08:01 PM
  3. dphjeff's Avatar
    I have been getting checker boarding too. I just figured that it was my internet.
    03-16-13 08:13 PM
  4. drum's Avatar
    Yeah same for me not often but it happens crashes and a bit of chequer boarding
    03-16-13 10:07 PM
  5. Barracuda7772's Avatar
    if I scroll to fast upon opening t.crackberry.com my browser on my playbook actually crashes everytime I can recreate it like clockwork
    03-17-13 02:02 AM
  6. SEAWARRIOR's Avatar
    I have been getting checker boarding too. I just figured that it was my internet.
    nope,,, PB & CB are notorius for this...
    03-17-13 05:32 AM
  7. dphjeff's Avatar
    It work perfectly until Friday. Then it started acting up. Not bad, just about like it was before the new CrackBerry site.
    03-17-13 09:09 AM
  8. SEAWARRIOR's Avatar
    try clearing the cache...
    03-17-13 01:26 PM
  9. dphjeff's Avatar
    That made it a little faster. Thanks
    03-17-13 06:48 PM
  10. SEAWARRIOR's Avatar
    np..........
    03-17-13 07:12 PM
  11. jamesharmeling's Avatar
    Looks like the ads are back? On the right side of the screen, the ShopCrackBerry ad takes up a quarter of the screen. Any way to shut that off?
    03-18-13 04:53 AM
  12. bill342's Avatar
    The forum pages aren't drawing properly here, the posts are scrunched over to left. It's fine as the page is loading then as it finalises bounces left. Is this me or Crackberry? Thanks.
    03-19-13 06:15 AM
  13. jamesharmeling's Avatar
    The forum pages aren't drawing properly here, the posts are scrunched over to left. It's fine as the page is loading then as it finalises bounces left. Is this me or Crackberry? Thanks.
    Yep! This seemed to have just started 2 days ago. On another forum, it was suggested to click the x on the first ad to close them out, but on my Playbook there is no x! On my laptop its not a problem and the ads can be shut off, but I do most of my CrackBerryness on my Playbook and the ads that take up an entire 1/4 of the right hand side of the screen really, really suck!
    03-19-13 06:44 AM
  14. snow_stipple's Avatar
    Same problem as last two posters while using my Playbook on Crackberry's Playbook forums. It squeezes all posts to the left. Very briefly after clicking on a thread the posts show correctly but by the time the blue bar completes it then narrows. It doesn't do this when logged into the site, just when visiting it.

    Also, there isn't any problem with the other device forums on the Crackberry site like Android or Windows Phone. They all display the posts correctly, logged in or not.

    Tried to add a screen shot but it's giving me some trouble with that, too.
    Attached Thumbnails Slowness on CB with the Playbook-img_20130380.jpg  
    Last edited by snow_stipple; 03-19-13 at 10:26 AM. Reason: Screenshot has appeared after posting.
    03-19-13 10:23 AM
  15. farskija's Avatar
    The forum pages aren't drawing properly here, the posts are scrunched over to left. It's fine as the page is loading then as it finalises bounces left. Is this me or Crackberry? Thanks.
    I ditto this...just posting this so the topic gets more attention...
    03-19-13 06:51 PM
  16. bill342's Avatar
    Okay..... only three? Now why should that be.... thanks for the screen shot, that's it perfectly.
    03-19-13 07:16 PM
  17. farskija's Avatar
    I think a new thread should be started with a better title explaining the issue. Also, I've never had as many "browser crashes" on my PB since the CB site update!
    03-19-13 09:27 PM
  18. FF22's Avatar
    I think a new thread should be started with a better title explaining the issue. Also, I've never had as many "browser crashes" on my PB since the CB site update!
    There is a separate forum for CB issues and bug reports.
    03-19-13 10:42 PM
  19. jamesharmeling's Avatar
    The issue with the ads taking up a 1/4 of the page seems to be fixed now. When I follow an email link to CrackBerry on my Playbook, I get the full forum page now with an option to look at the ads.
    03-20-13 08:28 AM
  20. robsteve's Avatar
    I just had the main page on Crackberry crash the browser again. There must be some combination of content that overwhelms the PlayBook browser.

    I know the new OS10 phones are the priority now, but it would be nice if the site worked with the PlayBook. The PlayBook must have brought a lot of traffic to this site considering the most users ever on CrackBerry was on the day OS2 for the Playbook was released. I am sure that record will probably be beat at some point once the OS10 phones are available in the USA.
    03-20-13 02:03 PM
195 ... 678

Similar Threads

  1. Hands-on with the Playbook 4G LTE!
    By luqman24 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 08-09-12, 02:37 AM
  2. access files mapped by the "files" app on bb with the playbook
    By goobercnb in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-12, 11:08 AM
  3. access files mapped by the "files" app on bb with the playbook
    By goobercnb in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-12, 11:08 AM
  4. Problems bidding on eBay with the Storm
    By dicju in forum BlackBerry Storm
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-08, 09:49 AM
  5. Anyone on Fido with the BB Curve?
    By www.justjeeps.com in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-07, 11:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD