1. henriec1's Avatar
    My Playbook used to connect to my tv via hdmi but now after the .668 upgrade it doesn't anymore. If i connect them it doesn't get the signal.

    Is there anyway to get that back?
    08-11-12 10:11 PM
  2. Playbookrocks's Avatar
    Happend to me too and I just rebooted and now works.
    08-11-12 10:23 PM
  3. BB_Bmore's Avatar
    Is this update back up?
    08-12-12 01:37 AM
  4. henriec1's Avatar
    I also rebooted but still no connection. So then i tried to do a security swipe but when installing back it updates the software and downloads and installs .668 again.

    I hope they soon come with an update so i can hook my Playbook back again on my tv.
    08-12-12 07:39 AM
  5. Hgouck's Avatar
    this my be obvious, but make sure you have changed the source of the input for your tv. i do not believe an update will fix your problem. I have not heard of many with tv connection problems do to updating to .668
    08-12-12 07:55 AM
  6. berryaddict338's Avatar
    this my be obvious, but make sure you have changed the source of the input for your tv. i do not believe an update will fix your problem. I have not heard of many with tv connection problems do to updating to .668
    I thought the same thing.... But after reading this thread now I'm thinking is related to the update, one is okay, two may be coincidence, but three? I'm the number 3 so far having problems connecting to the tv. My hdmi cable is in perfect condition,so I think the Imo got a point
    08-12-12 08:44 AM
  7. kbz1960's Avatar
    I haven't tried on mine but I don't do it often anyway. Other than that .668 has been the best OS so far for me.
    08-12-12 08:59 AM
  8. timmy t's Avatar
    Works fine for me.
    08-12-12 09:05 AM
  9. 93Aero's Avatar
    Haven't had any issues with HDMI since updating.
    08-12-12 10:05 AM
  10. Hgouck's Avatar
    i use my playbook everyday connected to TV's and thankfully have not had an issue. That is the crazy thing, everyone uses there playbook differently and have different issues
    08-12-12 11:14 AM
  11. nextcity's Avatar
    After seeing this thread, I just tried all 9 of my Playbooks, and the HDMI out to TV works just fine on them all.
    08-12-12 11:42 AM
  12. bb624's Avatar
    No problem with hdmi connection....actually PB is better in many ways since update,faster browser,keyboard works better, Gmail faster.....strange that some PB's are fine while others are having issues.
    08-12-12 12:28 PM
  13. henriec1's Avatar
    I did another security swipe and now with the Playbook connected to the TV and it works again.

    Still it was a very weird issue. Yet it works now!

    08-13-12 11:52 PM
  14. varunsain's Avatar
    Maybe you could have tried changing some HDMI settings on the PlayBook to a lower resolution and then upping it one at a time.. Just maybe.. My TV connection works fine..
    08-13-12 11:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD