1. Tim1131's Avatar
    Tried it on both of my PlayBooks no sound or picture redid everything a dozen times on each
    One...ok must be the brand new cable I just bought? Tried it on my acer 810 for the he'll of it
    And it works perfectly ? Any theories for this....lol
    Thanks
    12-02-13 02:17 PM
  2. sad_old_man's Avatar
    Tried it on both of my PlayBooks no sound or picture redid everything a dozen times on each
    One...ok must be the brand new cable I just bought? Tried it on my acer 810 for the he'll of it
    And it works perfectly ? Any theories for this....lol
    Thanks
    It would be helpful if you mentioned what cable and which connection port, USB or MIDI you are using.
    12-02-13 03:05 PM
  3. Tim1131's Avatar
    Oooops! Hdmi to micro Hdmi Sony tv 2yrs old, has 3 Hdmi inputs 40 inch and my 2 PlayBooks it did
    Come in grainy for about a second then that was it....tried everything but welding it to the port no luck
    Lol
    Hope this helps thanks
    12-02-13 04:13 PM
  4. beman39's Avatar
    once in a blue moon the PB doesn't like certain mini HDMI cables, but it should be plug N' play like any other device...try getting another cable perhaps? I know for a fact the hipstreet brand works very good and you can find them almost anywhere... good luck
    12-02-13 05:07 PM
  5. Tim1131's Avatar
    Thanks for the reply...I'll exchange it and get another one......cross my fingers this time...lol
    12-02-13 05:34 PM
  6. 93Aero's Avatar
    And you've gone into the PB under HDMI and toggled everything in the correct position.
    I'm not sure what you've read to troubleshoot the issue.
    I travel with my PB and have stayed at the smallest Inn's with televisions that are really old to 5 star New York hotels and have never run into an HDMI picture or sound issue.
    Not saying you don't have a issue but toggle the settings a few time on the PB under the HDMI tab.

    Posted via CB10
    12-02-13 06:25 PM

Similar Threads

  1. How to install previous version to 10.2.0.429 on a Q10?
    By tengo74 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-13, 03:39 AM
  2. Twitter issues with the Z10
    By Teshai01 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 12-03-13, 01:07 AM
  3. SMS Issues after update to 10.2.0.1803
    By eljeffreynyc in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-13, 06:09 PM
  4. Disappointed with BlackBerry
    By johnm137 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 5
    Last Post: 12-02-13, 05:35 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 12-02-13, 04:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD