1. yamahammer's Avatar
    I have a friends playbook that she asked to take a look at. Here is the problem, the PlayBook does not boot up and when trying to turn it on or while charging the led will give 4 red flashes which repeat after about 10 seconds and on and on. I've tried to reload the OS both via Desktop Manager as well as using a self loader but in both cases the installation fails at 99%. I've tried charging it with both the standard charger as well as the rapid charger.

    Has anyone seen this behavior and is there any diagnosis of what he causing this? Thanks!

    Z10 STL100-3. OS
    07-27-14 03:26 PM
  2. bb_hero's Avatar
    Hello, please try the following

    1. Plug the USB cable in to a PC, them plug it to the play book until the red light flashes once, unplug the play book and plug it to the wall charger, leave it for at least 30 minutes

    2. On a PC navigate from internet explorer to www.blacberry.com\updates

    3. Select update for bb10/play book note that this May not be available in some countries
    If not available download blackberry link

    4. Open blackberry link and plug in the play book, select reload software

    This should do the trick, if it doesn't I suggest call blackberry or point of sale for RMA

    Hope it helps, good luck

    Sent from my iPad using CB Forums
    07-27-14 03:33 PM

Similar Threads

  1. PlayBook Native Browser Flying
    By Old_Mil in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-14, 06:36 PM
  2. Question about a possible last use for the playbook
    By prplhze2000 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-14, 09:07 AM
  3. BB10 / PlayBook App Manager Help
    By bbsstmez in forum BlackBerry Q10
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-14, 07:46 AM
  4. Z30 Won't Play Embedded Audio
    By Ursus Rufus in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 07-27-14, 08:47 PM
  5. Playbook
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-14, 05:17 PM